avtosedež iz paketa A (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

SU -> avtosedež iz paketa A (12.1.2005 6:56:38)

Na prejšnjem pregledu pri G sem dobila zgibanko, v kateri so predstvljeni vsi paketi, med katerimi lahko izbiraš ("Pomoč ob rojstvu otroka").
Videla sem, da je zdaj v paketu A lupinica / jajčka. Ali je katera mogoče vzela ta paket?? Zanima me ali se jajčka obnese?? LP, Saša (27,3/7)

Jessy -> avtosedež iz paketa A (12.1.2005 7:15:30)

Pred časom je bilo na TV rečeno, da avtosedež iz paketa ni varen. Če so ga zdaj kaj spremenili ne vem, se je pa najprej to za pozanimat.
Ne poznam nobenega, ki bi ga vzel v paketu. Ti bodo druge povedale.

lp, Jessy

lutka -> avtosedež iz paketa A (12.1.2005 8:18:31)

Prej je bil avtosedež,sedaj pa so zamenjali in dali lupinico.Jaz sicer ne vem kako se obnese,sem vzela kar denar:bravo::bravo:.Sem lahko za ta denar nakupila kar veliko stvari,ki sem jih potrebovala.
lp:zaspan:

Grascakinja -> avtosedež iz paketa A (12.1.2005 9:20:24)

A lahko samo eno neumno vprašanje postavim? Kaka je pravzaprav razlika med lupinico in avtosedežem? Če jaz prav štekam, je pri nekaterih avtosedež uporaben tudi kot lupinica?
Ne zamert moji neumnosti, ampak res mi ni čist jasno...

pupa

KIRA -> avtosedež iz paketa A (12.1.2005 9:25:50)

LUPINICA IMA ROČAJE IN JO OKROG NOSIŠ, pa v bolj ležečem položaju je otrok. pa manjša je - se ne da nič dosti rihtat, niti naklona, niti višine nič. ko jo otroček prerase, je treba pravi avtosedež.

Grascakinja -> avtosedež iz paketa A (12.1.2005 9:40:58)

Ooooh, okej, zdaj pa štekam... Rabiš pa verjetno oboje, ko je dete majhno, lupinco, pol pa avtosedež.
Hvala Kira! Maš lepo novo slikco tvoje pikice!
Lep dan!

Pupa

pika_ -> avtosedež iz paketa A (12.1.2005 9:47:15)

Prvotni avtosedež iz paketa so zamenjali za lupinico firme CAM in je povsem varna.
Jaz sem bila med prvimi, ki sem ta paket (A) vzela in za to mi ni prav nič žal saj smo z lupinico zelo zadovoljni. Je pa od 0-13 kg.

LP Katja.

KIRA -> avtosedež iz paketa A (12.1.2005 9:58:08)

hvala pupa. ampak ni nujno da lupinico tudi kupiš. to je bolj tak če hočeš dojenčka v njej okrog nosit. nekatere se pa dajo na voziček inštalirat, pa lahko malega v njej okrog voziš.
tako da nujno ne rabiš lupinice. avtosedeži so tudi že on 0m naprej. malo razmisli, kaj ti bolj prav pride.
Lp

malika -> avtosedež iz paketa A (12.1.2005 10:31:24)

ne jemlji teh cenenih paketov. Vredu je edino paket B s trip trapom ostalo pa je ..... Raje denar.

ZARA -> avtosedež iz paketa A (12.1.2005 10:33:25)

...podpisem se pod malikin post!!!!!!!!!

KIRA -> avtosedež iz paketa A (12.1.2005 10:37:09)

glede paketov se pa strinjam z vami - jaz sem namreč vzela dnear in sem si kupila kaj se mi je zdelo najbolj praktično in primerno in sploh.

nita -> avtosedež iz paketa A (12.1.2005 12:57:31)

Tudi jaz sem vzela denar, vse drugo sem itak dobila (od "večjih" stvari, ki so v paketih).

L.P. Anita

SU -> avtosedež iz paketa A (12.1.2005 17:55:05)

Z dekleti, s katerimi sem govorila, so vse hvalile lupinico - da jo lahko, seveda, uporabljaš potem še za druge namene. Glede na ceno v trgovinah, pa se mi zdi tudi paket sprejemljiva varianta. Je pa res, da obstajajo tudi sedži od 0 - 18kg... Zdaj pa pojma nimam kaj naj...smo malce v dilemi :zmeden: :zmeden:! Po mojem bova šla pofirbcat pakete, če se sploh da... LP, Saša (27,3/7)

KIRA -> avtosedež iz paketa A (12.1.2005 18:10:08)

ampak pri paketih ne mreš izbirat kaj je notri, niti barve ne. kakega dobiš, pač dobiš. zato raje dvakrat premisli, preden se odločiš.

spacey -> avtosedež iz paketa A (12.1.2005 18:12:07)

SU v Šoli za starše ali Materinski šoli, ti pokažejo vse 4 pakete (vozek, lupinico, stolček, štorkljo in oblekice). Mislim pa, da si lahko vse skupaj ogledaš na CSD.

Lp;
P 9nebesa 30t

SU -> avtosedež iz paketa A (12.1.2005 18:42:13)

Se bomo pozanimali! Ker bi res rada prej videla, predno vzamemo "mačka v žaklju"! LP, S.

Stran: [1]