Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: avto sedež Maxi Cosi RODI 6.7.2008 14:51:37
|
|
|
|
ajdaN
|
Zakaj si jo pa prestavila ? Naš ima preko 100cm in cca. 17kg pa je še vedno v Kingu 9-18. Pa tudi v MC sem ga probala dat in mu ni nič premajhen. Da o varnosti sploh ne govorim! Drugače so pa jahači vsi narejeni tako, da ni naklona in glava pač opleta. Probaj jo s čim podložit, drugače ne bo šlo. Na tvojem mestu bi jo pa itak dala nazaj v sedež 9-18. Če ni reeeees nadpovprečno velika je brez problema lahko še vsaj pol leta v njem.
|
|
|
|
RE: avto sedež Maxi Cosi RODI 6.7.2008 15:01:57
|
|
|
|
*sweety*
|
ja prestavila sem jo zato, ker bo njena sestrica čez dva meseca šla v njen avtosedež in sem probala, ampak nisem imela pojma, da je takšna razlika.
|
|
|
|
RE: avto sedež Maxi Cosi RODI 6.7.2008 20:46:48
|
|
|
|
taška30
|
Bekica, pri nas je isto, tamala sestrica je rabila sedeža 9-18kg (za oba avta), zato smo taveliki kupili nova dva. Prvi je Concord trimax, ki je 5 točkovni in je od 9-36kg, drugi pa tale kot vi Maxicosi Rodi. Moram priznat, da mi tale Rodi sploh ne potegne. Enostavno se mi zdi da taki mali otroci niso zreli za pripenjanje z navadnim pasom. Uporabljamo ga minimalno (iz vrtca domov 100m al pa če je res nujno par km), drugače pa povsod Trimaxa. Ravno včeraj sem slučajno morala peljat našo 3 letnico v Rodiju, ti povem da sem po avtocesti vozila 90km/h, vsa trda, ful slab občutek sem imela. Pol si pa še ona popravlja tisti pas, si ga daje pod roko (da ga nima čez rame), enkrat vmes se mi je tako nagnila vstran (zanalašč), da je glavo skoraj položila na zadnji sedež avta. Njej se je zdelo ful zabavno, preprečit pa ne moreš nič, ko voziš, razen opozarjanja. No, zdaj sem naložila, skratka če imate dva avta, kupite raje 5 točkovni sedež 9-36kg, Rodija dokler še malo ne zraste pa le za tu in tam. Aja, spi pa naša v glavnem ne, tako da to ne vem.
|
|
|
|
RE: avto sedež Maxi Cosi RODI 6.7.2008 22:36:24
|
|
|
|
arielca
|
Mi imamo tudi Rodija in mi je fajn ravno zato, ker gre lahko tudi v rahlo ležeči položaj, poleg tega pa so varovala za glavo taka, da glava ne more izven zaščite (razen če ji pade naprej, kar pa je pri sedežih 9-18 enak problem).
|
|
RE: avto sedež Maxi Cosi RODI 6.9.2008 22:00:14
|
|
|
|
Lu
|
Nekaj me zanima pri temu Maxi Cosiju Rodi. Čemu je namenjen podstavek? Je mogoče vsa fora samo v rahlem naklonu sedeža? Ker meni se zdi, da sploh nima druge funkcije.
|
|
RE: avto sedež Maxi Cosi RODI 7.9.2008 20:05:49
|
|
|
|
mayci
|
Ja, ta podstavek je zato, da se sedež lahko rahlo nagne, kadar otrok spi. Meni se zdi pa prav v redu ta nagib, mu nič glava ne visi...
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?