taška30 -> RE: avto sedež Maxi Cosi RODI (6.7.2008 20:46:48)
|
Bekica, pri nas je isto, tamala sestrica je rabila sedeža 9-18kg (za oba avta), zato smo taveliki kupili nova dva. Prvi je Concord trimax, ki je 5 točkovni in je od 9-36kg, drugi pa tale kot vi Maxicosi Rodi. Moram priznat, da mi tale Rodi sploh ne potegne. Enostavno se mi zdi da taki mali otroci niso zreli za pripenjanje z navadnim pasom. Uporabljamo ga minimalno (iz vrtca domov 100m al pa če je res nujno par km), drugače pa povsod Trimaxa. Ravno včeraj sem slučajno morala peljat našo 3 letnico v Rodiju, ti povem da sem po avtocesti vozila 90km/h, vsa trda, ful slab občutek sem imela. Pol si pa še ona popravlja tisti pas, si ga daje pod roko (da ga nima čez rame), enkrat vmes se mi je tako nagnila vstran (zanalašč), da je glavo skoraj položila na zadnji sedež avta.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Njej se je zdelo ful zabavno, preprečit pa ne moreš nič, ko voziš, razen opozarjanja. No, zdaj sem naložila, skratka če imate dva avta, kupite raje 5 točkovni sedež 9-36kg, Rodija dokler še malo ne zraste pa le za tu in tam. Aja, spi pa naša v glavnem ne, tako da to ne vem.
|
|
|
|