Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
avgusta rodile v Ljubljani 26.8.2005 11:09:55
|
|
|
|
*pepelka*
|
Pozdravljene, zanima me ena stvar, vse ki ste v avgustu rodile v ljubljanski porodniđnici bi želela vprašati glede darila, ki ste ga dobile ob rojstvu malčka. Zanima me namreč le to, ali ste dobile darilo le v sobi, ali vas je morda čakal paket še na informadijah ob odhodu iz porodnišnice, ker sem od kolegice izvedla, da so pred časom dobile dve darili eno v sobi, drugo pa ob odhodu domov. Sama sem namreč dobila le darilo v sobi, za to me muči radovednost, kaj je sedaj z ostalim, ali je ukinjeno, ali pa nekaterih ne obestijo o tem, da jih pake čaka še na informacijah.
|
|
|
|
avgusta rodile v Ljubljani 26.8.2005 13:28:46
|
|
|
|
NEVA-1
|
Ob odhodu iz porodnišnice sem na informacijh dobila paket. Domov sem šla 20.08. lp
|
|
|
|
avgusta rodile v Ljubljani 2.9.2005 7:43:43
|
|
|
|
Yasminka
|
Mene pa mal firbec matra. O kakšnem darilu gre? Očitno nekaj drugega kot paket za novorojenčka.
|
|
|
|
avgusta rodile v Ljubljani 4.9.2005 9:13:49
|
|
|
|
*pepelka*
|
To je darilce, ki ti ga v ljubljanski porodnišnici podarijo ob odhodu z malčkom na svoj dom. V njem pa je kar nekaj uporabnih izdelkov za nego malčka, pa tudi za maico se nekaj najde.
|
|
|
|
avgusta rodile v Ljubljani 10.9.2005 12:17:40
|
|
|
|
Kety
|
Jaz sem ga tudi dobila, iz porodnišnice pa smo odšli 24.8. O tem so me obestili (sestra in zdravnica, ko sem dobila odpustnico!
Lp kety
|
|
|
| Stran: [1] |
služba po porodniškiMichonne RRAli ste/boste po končani porodniški odšle v službo?Da (
96%)
Ne, ostala sem/bom doma (
4%)
Število vseh glasov: 28Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!