avgusta rodile v Ljubljani (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Porodnišnica

Sporočilo

*pepelka* -> avgusta rodile v Ljubljani (26.8.2005 11:09:55)

Pozdravljene, zanima me ena stvar, vse ki ste v avgustu rodile v ljubljanski porodniđnici bi želela vprašati glede darila, ki ste ga dobile ob rojstvu malčka. Zanima me namreč le to, ali ste dobile darilo le v sobi, ali vas je morda čakal paket še na informadijah ob odhodu iz porodnišnice, ker sem od kolegice izvedla, da so pred časom dobile dve darili eno v sobi, drugo pa ob odhodu domov. Sama sem namreč dobila le darilo v sobi, za to me muči radovednost, kaj je sedaj z ostalim, ali je ukinjeno, ali pa nekaterih ne obestijo o tem, da jih pake čaka še na informacijah.

NEVA-1 -> avgusta rodile v Ljubljani (26.8.2005 13:28:46)

Ob odhodu iz porodnišnice sem na informacijh dobila paket. Domov sem šla 20.08.

lp

Yasminka -> avgusta rodile v Ljubljani (2.9.2005 7:43:43)

Mene pa mal firbec matra. O kakšnem darilu gre? Očitno nekaj drugega kot paket za novorojenčka.

*pepelka* -> avgusta rodile v Ljubljani (4.9.2005 9:13:49)

To je darilce, ki ti ga v ljubljanski porodnišnici podarijo ob odhodu z malčkom na svoj dom. V njem pa je kar nekaj uporabnih izdelkov za nego malčka, pa tudi za maico se nekaj najde.

Kety -> avgusta rodile v Ljubljani (10.9.2005 12:17:40)

Jaz sem ga tudi dobila, iz porodnišnice pa smo odšli 24.8. O tem so me obestili (sestra in zdravnica, ko sem dobila odpustnico!

Lp kety

lucy32 -> avgusta rodile v Ljubljani (15.9.2005 18:30:05)

Hafi,
spodaj an info te sigurno čaka še paket ampak čudno da ti niso povedale to sestre. Samo en obrazec izpolniš in dobiš paket.

Stran: [1]