|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   avanture vs. varanje
12.1.2009 13:47:25   
Nur
Morda malce zapleteno...pa vseeno....

Poznam prijatelja, ki ima rad avanturce in brez njih mu živeti ni user posted image
Res da je v cvetu mladosti, njegovih dejanj ne odobravam, in zaradi njih se marsikdaj spreva, a tudi pobotava.
(jaz nisem in ne bom v njegovem opusu avantur)
Ta njegova "dekleta" so povečini samska, ravno tako željna priložnostnega seksa.

Zdaj pa se je ta moj prijatelj odločil, da se bo ustalil, zgradil hiško in ustvaril družinico. Vse lepo in prav...a kaj čem, včasih ne morem držati jezika za zobmi in mu zabrusim, da kolikor ga poznam, temu dekletu ne bo zvest, ker mu ne bo samo ona dovolj......bla...bla...bla....da bo slej ko prej ta njegov avanuristični karakter planil na dan

On pa mi zatrjuje, da sploh to ni res, da avanture pa varanje nimajo nič skupnega, in da mečem jabolka in hruške v en koš.
jaz pa vztrajam pri svojem....Kar se Janezek nauči, to Janez zna.

Kakšno pa je vaše mnanje?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: avanture vs. varanje
12.1.2009 13:59:07   
lelaval
Čisto možno, da ga je minila ta strast do avanturic in se želi ustalit. Če bo našel pravo, je res možno, da ji bo zvest. Očitno se je znorel dovolj user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Nur)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.1.2009 14:00:03   
Anonimen
Pozdravljena svetloba user posted image ,

Jaz ne mislim kaj velik razglabljat o tem kar si vprasala, ker je to pocetje varanja in pika.

Drugace pa, kar on pocne v svojem zivljenju je njegova stvar. On bo nosil posledice. Ti mu lahko das prijateljski nasvet in pri tem se stvar konca.

To je samo moje mnenje, da ne bo pomote. user posted image

(odgovor članu Nur)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.1.2009 14:04:36   
mika
 Uh jaz bi znorela, če bi mi prijateljica ali prijatelj hotel prepričati, da bom počela tisto za kar sem se odločila, da več ne bom.

Ti ga  s svojimi besedami obsojaš na večne avanture....obkrožaš ga s čisto negativno energijo, česar on v tem trenutku ne potrebuje.
Pesimisti in negativci mi grejo total na živce in jeh ne prenesem, tako da če ne bi nehala s takšnimi prepričevanji, bi najbrž prekinila stike s tabo.

(odgovor članu Nur)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.1.2009 14:38:59   
Nur
IZVIRNO SPOROČILO: mika

Uh jaz bi znorela, če bi mi prijateljica ali prijatelj hotel prepričati, da bom počela tisto za kar sem se odločila, da več ne bom.

Ti ga  s svojimi besedami obsojaš na večne avanture....obkrožaš ga s čisto negativno energijo, česar on v tem trenutku ne potrebuje.
Pesimisti in negativci mi grejo total na živce in jeh ne prenesem, tako da če ne bi nehala s takšnimi prepričevanji, bi najbrž prekinila stike s tabo.

V tem je pa čar najinega prijateljstva, da si poveva, kar nama paše, pa četudi ni lepo za slišat. Sva odkrita. Tudi on meni "soli" pamet, pa se je marsikdaj izkazalo da ima še kako prav. Rada ga imam ker je kakršen je, in on ima rad mene, ker sem kakršna sem. user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.1.2009 14:50:07   
naja17
»Kdor me opozarja na moje napake, je moj prijatelj, kdor poudarja moje kreposti, je moj sovražnik.«
Konfucij

Fajn bi blo, da poskusiš verjet v to, kar je rekel oz. česar se bo poskusil držat... Te pa ne obsojam, če si mu povedala svoje mnenje, ker to masta že vidva med sabo razščiščeno....

Zame je razlika v avanturi in varanju... Ko se mu je pač dogajal, se mu je, tiste, ki so šle z njim v posteljo, so vedle, da nau nič več...
Če ima on z svojo drago to razščiščeno in če je ljubezen taka kot mora bit, jima bo uspelo....

(odgovor članu Nur)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.1.2009 14:51:54   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: Nur

IZVIRNO SPOROČILO: mika

V tem je pa čar najinega prijateljstva, da si poveva, kar nama paše, pa četudi ni lepo za slišat. Sva odkrita. Tudi on meni "soli" pamet, pa se je marsikdaj izkazalo da ima še kako prav. Rada ga imam ker je kakršen je, in on ima rad mene, ker sem kakršna sem. user posted image

Nur, glede nato kako si opisala v postu sem dobila občutek, da mu skoz govoriš, da se  ni sposoben s ustalit, kar pomeni da ga prepričuješ v nekaj česar si on več ne želi in to nikakor ni čar prijateljstva, ampak eno grozno najedanje (pa čeprav se mogoče temu smejita).

Sem imela eno tako prijateljico, ki mi je v dobri veri  z dobrimi nasveti vodila ravno kotra kamor sem jaz hotela.....ne vem, mogoče imata vidva res drugačen odnos.

Poskusi ga vzpodbujat pri tem, bo ziher boljši 'rezultat', kot pa če mu govoriš v negativnemm smislu.

(odgovor članu Nur)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.1.2009 16:40:36   
tija008
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Čisto možno, da ga je minila ta strast do avanturic in se želi ustalit. Če bo našel pravo, je res možno, da ji bo zvest. Očitno se je znorel dovolj user posted image

Jaz sem bila precej divja v mladosti, pa sem zdaj že 4 leta zvesta. Vse je možno.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.1.2009 20:02:03   
zorica

Preden sem spoznala moža sem tudi sama bila precej divja in avanturistična.Pa sem sedaj ful zvesta in mi niti na kraj pameti ne pade drugi moški.
Vem da sem našla pravega in to je to.Ti pa svetujem da mu ne soli pameti kar se tega tiče.Človek enostavno začuti, ko pride tisto ta pravo.Pa sva skupaj že 6let,...

< Sporočilo je popravil zorica -- 12.1.2009 20:03:15 >

(odgovor članu tija008)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.1.2009 21:03:56   
Anonimen
Tud jst sem pred poroko imela velikooo partnerjev,sedaj sem pa možu zvesta in tud meni na kraj pameti ne pade da bi šla z drugim.

(odgovor članu zorica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
12.1.2009 21:31:59   
tweed
V bistvu se strinjam, da hkrati mečeš jabolka in hruške ježeku, v primeru, če je to počel kot samska oseba, ko ni imel partnerke. V tem primeru so to avanture in ne varanje (ker ni koga za prevarat, razen sebe...). Potem ni nujno, da bo to počel še naprej.
Sicer pa: ljudje se dejansko lahko spremenijo, če imajo željo...

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu Nur)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.1.2009 21:49:18   
Rožica I
Se strinjam s tvojim kolegom. Kolikor razumem, je imel avature s samskimi dekleti, ne? Torej je šlo, več ali manj, za sex. To pa, po moje, nima veze z željo po trajnem odnosu.
Dečko se je torej, po domače, naseksal, sedaj bi pa se rad ustalil user posted image .

ROŽICA

(odgovor članu Nur)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.1.2009 7:54:12   
tanikaa
Se je vsaj zdivjal, ko je bil temu čas - ko je bil mlad in samski. Jaz v tem prej vidim prednost, kot pa slabost.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.1.2009 8:20:16   
muki1
Jaz bi ti pa svetovala, da se fejst globoko vase zazreš in se vprašaš, če morda nisi malo zaljubljena. Ker se mi zdi, da glede na to, kako trdno si prepričana v to, da bo spet varal in grešil nekak tudi upaš, da bo to res. Morda te je groza tega, da se bo ustalil in imel družino, ter morda manj časa zate. Zdaj pa ne vem, če si morda samo ljubosumna ali pa čutiš do njega kaj več kot si si pripravljena priznati.
Kakšen odnos pa imata z njegovo partnerko? Ti in ona, mislim.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.1.2009 8:50:59   
Nur
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Jaz bi ti pa svetovala, da se fejst globoko vase zazreš in se vprašaš, če morda nisi malo zaljubljena. Ker se mi zdi, da glede na to, kako trdno si prepričana v to, da bo spet varal in grešil nekak tudi upaš, da bo to res. Morda te je groza tega, da se bo ustalil in imel družino, ter morda manj časa zate. Zdaj pa ne vem, če si morda samo ljubosumna ali pa čutiš do njega kaj več kot si si pripravljena priznati.
Kakšen odnos pa imata z njegovo partnerko? Ti in ona, mislim.

Ne, nisem zaljubljena. Ker me ravno ta njegova pestra seksualna preteklost moti.
Ljubosumna na njegovo partnerko? Morda. Je pa osebno niti ne poznam (pravzaprav nobene od njegovih "deklet" nisem spoznala), vem da obstaja, tudi ona ve, da obstajam jaz; spoznale pa se še nismo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.1.2009 11:16:41   
annya
varanje je varanje, zdaj pa če se 1x "zgodi",več x ali traja v nedogled...

(odgovor članu Nur)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.1.2009 21:33:32   
čipka

IZVIRNO SPOROČILO: annya

user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.1.2009 21:51:04   
CLAUDY11
jaz pa mislim da te je strah da če se bo umiril in se ustalil da se bo  odmaknil od tebe in da boš izgubila dobrega prijatelja!!!!! čeprav tud jaz sem mnenja da kaj se janezek nauči to janezek zna!!!!
pa še nekaj prijatelji so za to da ti iskreno povejo svoje mnenje in če imata tak odnos ga tud obdržita !!!user posted image hvala bogu da ma osebo ki mu lahk vse pove in mu lahko tud pojamra!!!!user posted image

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.1.2009 9:24:55   
mojamura
ahhh....ja skupaj mečeš jabolke in hruške. zadeva je čisto simpl. on je imel avanture, ko je bil samski s samskimi dekleti. odkrival je čare sexa, se znorel itd.

In dosti boljše je če se da to ''noro'' obdobje v mladosti čez - ne pa da ene (ne vsi) meče ko majo family pa 3 otroke. Alo??
poanta mojega pisanja je, da je prav, da se je izdivjal in verjetno je prišel do točke, ko je to divjanje prerasel in želi iti korak naprej.

Tisti ki je v samskih časih imel avanture, ni nujno da bo varal. oz. avanture niso predpogoj oz. vzrok za varanje.
kot tudi to ni nujno, da tisti, ki avantur ni prakticiral ne bo nikoli varal.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Nur)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.1.2009 20:15:13   
picola1

IZVIRNO SPOROČILO: CLAUDY11

jaz pa mislim da te je strah da če se bo umiril in se ustalil da se bo  odmaknil od tebe in da boš izgubila dobrega prijatelja!!!!!

Zanimivo razmišljanje...Morda pa je Nur tut nekaj na tem?

(odgovor članu CLAUDY11)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.1.2009 20:20:50   
picola1

IZVIRNO SPOROČILO: Nur

Ne, nisem zaljubljena. Ker me ravno ta njegova pestra seksualna preteklost moti.
Ljubosumna na njegovo partnerko? Morda.

Mogoče ti je pa kljub temu, da te moti njegova preteklost, všeč...(vsaj malo pa si morda tega celo nočeš priznat)? In da v bitvu tvoja podzavest govori, da bi tebe slej ko prej prevaral, če bi bila vidva v zvezi? Ti si pa potem to lepo zapakirala (podzavestno) v to, da mu najedaš o tem, kako bo njo prevaral, ker on je pač takšen kakršen je...
Plus to, da pišeš, da si morda ljubosumna na njegovo partnerko...Kar pomeni, da nekje čutiš, da si. ker drugače bi napisala, da misliš, da ne ali kaj podobnega...

(odgovor članu Nur)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.1.2009 20:22:38   
picola1

IZVIRNO SPOROČILO: annya

Kaj pa ima to zveze s temo o kateri govorimo?

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.1.2009 23:18:57   
ronja
Po mojem ima on prav: dosti fantov, pa tudi deklet, se odloči v mladosti znoret, kasneje pa so lepo zvesti svojim dragim. To se mi zdi čisto ok.

Mislim, da avanture in varanje niso isto in če ima človek počiščeno, se bo pač odločil za drugačno življenje, ko mu bo zapasalo -  in on očitno se je. Prijatelji si res povejo odkrito, vendar te tudi podpirajo na novi poti, če si se zanjo odločil in če ni ravno strašno slaba zate (recimo kake droge)... Jaz imam prijatelja, ki je v precej nezdravi ljubezenski zvezi in vsakič, ko nehata, mi razlaga, kako je zdaj to res konec in jaz sicer vem, da ni tako, vendar ga vseeno ne rugam v smislu, "ja valjda in potem svizec zavije čokolado..."

Moje mnenje pa je, da je čudno, da te ta njegova nagnejnost k avanturam tako žreuser posted image , si ziher, da ga vidiš samo kot prijateljauser posted image ?

(odgovor članu Nur)
Neposredna povezava do sporočila: 23
14.1.2009 23:21:35   
ronja
Se pa strinjam tudi s picolo in claudy - mislim, da se bojiš, da če se on zelo spremeni, ne bosta več tako dobra prijatelja - do zdaj ej bil na izi, v njegovem življenju si bila glavna ženska ti - prijatejlica, pa vendar ti... Zdaj nisi več, ker je to vlogo zasedla in presegla njegova punca... In to ti ni ravno všeč, ker se počutiš odrinjena in ker se bojiš, da v novi on ne bo imel več časa zate.

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 24
16.1.2009 12:56:27   
komarka
HOj, no bom pa še jst komentirala vajino prijateljstvo: kaj pa vaju druzi in povezuje, da sta tako dobra prjatla?

Če sprašuješ po mnenju- vse je mogoče, da se bo spremenu in bo imel stalno partnerko kot to da bo želel še naprej menjavat in "svezine". Nemogoče napovedat.

In če te še zanima moje mnenje: mene bi tud motla pr mojmu partnerju pestra preteklost in mam raje enga k je počakal name kot pa tistega ki se je "zdivjal". Razočaranje pa lahko sledi pri obeh.

(odgovor članu Nur)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?