|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ati je kupil..
11.3.2005 19:25:19   
Anonimen
danes nam je ati kupil nuk dudice, ko so tri v enem paketu:bravo:a so ze primerne za novorojencka??sicer gor pise, da so od 0-6mesecev:)
kupil nam je tudi knjigico TO SEM JAZ9nebesa in Fixies blazinice!barvo ati:sloncek::bravo:

Zanima me kje kupit najceneje zabice??sem bila malo presenecena ko sem v baby centru vidla ceno:ups:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   ati je kupil..
11.3.2005 19:27:54   
Jančika_
Hehe, novorojenček je 0 mesecev, po moje bo vredu:).

Žabice majo v DM-u za jurja. Drugače pa sem jih jaz kupila v BC, ko se bile v akciji za okoli 800.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ati je kupil..
11.3.2005 20:22:23   
Anonimen
aja?moremo pogledat:)
kaj pa kje v avstriji?imajo kje kaj ugodnega?:sloncek:

Jaz sem gledala zabice za 1600sit in me je skoraj kap:ups:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   ati je kupil..
11.3.2005 20:28:51   
Jančika_
Najceneje v A je po moje KIK Textildiskont (sej ziher veš, kje je - če greš po stari cesti v Gradec pri krožišču za letališe). Zgleda ko tazadnja luknja, vse nekak nametano, ampak se najdejo fajn stvari in res poceni. Kar se pa H&M tiče, mogoče je gor malo več izbire, cene so pa pri nas nižje (recimo komplet, ki gor stane 10€, je pri nas 2 jurja).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ati je kupil..
11.3.2005 20:28:51   
NENAJANI
Midva sva pravkar prišla iz Celovca. Kik textil!!!! Sva kupila hlačke in majičko za 6 evrov in pol!!! Imajo full ugodno, se splača pogledat!!:bravo::bravo:
P.S. A si videla slikice???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ati je kupil..
11.3.2005 20:36:45   
Anonimen
Morema it pogledat v avstriji te tudi ja!:)9nebesa

vidla slikice ja:love::love:lepi bauhek, mislim, da je vecji od mojega!9nebesa:love::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   ati je kupil..
11.3.2005 20:46:21   
Anonimen
Ja, jaz sem tudi v Kik tekstil diskontu dobila za Tiborja hlače od trenirke - čisto normalne, sive - za 1 euro. Pa jih ful perem in so če čisto iste, kot so bile. Sem pa videla, da imajo pa za dojenčke kar veliko izbire.
Pa še nekaj: vse tiste stvari, ki sem jih kupovala v DM-u, so bile zelo kvalitetne in poceni. Kavbojke sem imela do dveh let vse iz DM. Mali je prepuzal po kolenih kilometre asfalta, pa hlačam sploh nič ni bilo. Res, tudi super.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   ati je kupil..
11.3.2005 21:13:46   
Jančika_
Jaz sem malemu v DM-u kupila žabice št. 50-56, ko je imel en mesec. Zdaj pri sedmih mesecih še vedno nosi te iste žabice (pa skoz so mu prav, po moje so kake čudežne, ki rastejo z otrokom:zmeden2: )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ati je kupil..
11.3.2005 21:27:06   
Anonimen
Hecno, Jančika. Mi smo imeli tudi ene na to finto. Take rumene, čisto mehke. Bolj za spat, ampak tako mehke, mehke, mehke. Kot bi bile za dojenčke...
Aja, pa za tiste Nukove dudice, tudi bravo, ati. Vsaj naš otrok si je sam izbral Nukice, ko sem mu ponudila še Chicotovo, ob kateri se je revež davil. Sem jih pa vzela s seboj v porodnišnico. Če se boš odločila, da mu boš dala dudo, je to dobro narediti. Vsaj po moje.
Pa še nečesa sem se spomnila, drage nosečnice. In to tega, zakaj je mogoče moje dete tako pridno spalo, ko je bilo majhno, in še danes. Ker sem imela carski rez, sem bila itak dva dni na intenzivni in itak, da ga takrat ni noben pestoval. Razen tiste smotane sestre, pa jim je bil revež ful odveč. So me hodile spraševat, če kadim, ali kaj, da je mali, kot bi bil od nečesa odvisen. Koze, za jest mu pa niso dale. Valjda da je bil od hrane odvisen. No, in potem, ko sem bila ža ne oddelku, v sobi, ga tudi nisem mogla dvigniti iz posteljice. To je trajalo vsaj 5 dni. če je revež jokcal, sem samo lahko sedela na robu postelje in z nogo sem in tja porivala tisto plastično posteljico na kolescih. Šele po kakših 5 dneh sem ga toliko lahko bolj nekako privlekla, kot dvignila iz posteljice, da sem mu dala po steklenički za jesti. No, potem je bilo malo bolje. V glavnem, po moje se je moje ubogo dete že v porodnišnici navadilo, da pač sam zaspi. Ker doma smo samo nadaljevali, kjer smo v porodnišnici po sili razmer začeli (tam sem bila 8 dni) in nikoli ni bilo nobenih problemov s spanjem. Zato je mogoče dobro že v porodnišnici začeti otroka po dojenju in lubčkanju lepo položiti v posteljico in naj tam v miru zaspi.
Mogoče nisem tole napisala na pravem mestu, ampak upam, da vas bo čimveč nosečnic prebralo in mogoče res poskusilo s takim načinom že v porodnišnici. Kaj pa vem, jaz mislim, da je bilo pri nas to to. Lahko pa se seveda motim. Pozneje ko začneš z vztrajanjem, da naj otrok zaspi sam (morda po tem, ko si že skoraj čisto hin zaradi neprespanosti - pa otrok tudi), težje je za otroka in seveda tudi za mamico. Ko je crkljanje, je crkljanje, ko je spanje, je pa spanje. Seveda pa ob problemih s krči verjetno moja teorija odpove...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   ati je kupil..
11.3.2005 21:30:50   
Jančika_
S tem se popolnoma strinjam. Pa s tistim o krčih tudi:zmeden2:.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ati je kupil..
11.3.2005 23:07:41   
Anonimen
Bomo nabavli te "cudezne" zabice v Dm-u:bravo::)-

Hvala za nasvetek!Mi3 smo ga precitali, baby je seveda bolj bogo razumel, ampak bomo vidli:):)-:bravo:9nebesa:love:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?