|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   amnioskopija (Kranj)
4.12.2009 17:19:07   
Anonimen
ALI JE KATERO BOLELO ŠE DVA DNI PO AMNIOSKOPIJI...JAZ SEM VČERAJ KOMAJ HODILA PA TUDI DANES ŠE VEDNO ČUTIM BOLEČINO

HVALA ZA IZKUŠNJE

LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: amnioskopija (Kranj)
4.12.2009 17:24:54   
Anonimen
Uf,tako hudih bolečin nisem imela....Sem sicer precej krvavela ampak bolelo ni tako zelo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.12.2009 21:42:17   
Ploha
bolelo me je tisti moment, ko je delala amnio, pol pa ne več,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.12.2009 22:11:18   
Anonimen
ne, mene ni nič bolelo. tudi nisem imela kakšnih izcedkov,...

mogoče se pa odpiraš? kakšni popadki?

pokliči v porodnišnico in se najavi na ctg, da preverijo, če je vse okej,...

< Sporočilo je popravil k.tja -- 4.12.2009 22:12:14 >

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.12.2009 11:13:09   
ShopGirl
sploh ne vem zakaj v Kranju še delajo amnioskopijo? a ni tko, da se ta preiskava opušča, ker obstajajo sodobnejše metode preverjanja stanja plodovnice?

Skratka, mene tut čaka ta amnio če ne rodim do 10., in jo bom sigurno zavrnila oz. se na PDP šla pokazat v porodnišnico kjer mislm rodit.

Sem pa že od več mamic slišala, da so krvavele po amnioskopiji in da so tut kmal zatem rodile, ker zgleda sproži porod.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.12.2009 12:59:20   
viroza
Sej jo delajo tudi v Postojni mam srečo da me ni čist nč bolelo.Mam krasno gin.Vso srečo in hiter porod ti želim(brez šivov)user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.12.2009 22:49:36   
Ploha
ja men so jo delal 4x, prvič sem bila skoraj čist zaprta, tako da je zelo bolelo, in tudi takrat se mi je začel luščit čep, stanje odprtosti pa se ni spremenilo do poroda, se pravi 9 dni kasneje, ko so mi itak dal tabletke za mehčanje MV...

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.12.2009 16:53:33   
viroza
No smo ble skor na istem tabletke 2 krat sem jo dobila v1 dnevu da se je začelo dogajat. Me je spravlo na kolena.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?