amnioskopija (Kranj) (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> amnioskopija (Kranj) (4.12.2009 17:19:07)

ALI JE KATERO BOLELO ŠE DVA DNI PO AMNIOSKOPIJI...JAZ SEM VČERAJ KOMAJ HODILA PA TUDI DANES ŠE VEDNO ČUTIM BOLEČINO

HVALA ZA IZKUŠNJE

LP

Anonimen -> RE: amnioskopija (Kranj) (4.12.2009 17:24:54)

Uf,tako hudih bolečin nisem imela....Sem sicer precej krvavela ampak bolelo ni tako zelo.

Ploha -> RE: amnioskopija (Kranj) (4.12.2009 21:42:17)

bolelo me je tisti moment, ko je delala amnio, pol pa ne več,...

Anonimen -> RE: amnioskopija (Kranj) (4.12.2009 22:11:18)

ne, mene ni nič bolelo. tudi nisem imela kakšnih izcedkov,...

mogoče se pa odpiraš? kakšni popadki?

pokliči v porodnišnico in se najavi na ctg, da preverijo, če je vse okej,...

ShopGirl -> RE: amnioskopija (Kranj) (5.12.2009 11:13:09)

sploh ne vem zakaj v Kranju še delajo amnioskopijo? a ni tko, da se ta preiskava opušča, ker obstajajo sodobnejše metode preverjanja stanja plodovnice?

Skratka, mene tut čaka ta amnio če ne rodim do 10., in jo bom sigurno zavrnila oz. se na PDP šla pokazat v porodnišnico kjer mislm rodit.

Sem pa že od več mamic slišala, da so krvavele po amnioskopiji in da so tut kmal zatem rodile, ker zgleda sproži porod.

viroza -> RE: amnioskopija (Kranj) (5.12.2009 12:59:20)

Sej jo delajo tudi v Postojni mam srečo da me ni čist nč bolelo.Mam krasno gin.Vso srečo in hiter porod ti želim(brez šivov)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/9nebesa.gif[/image]

Ploha -> RE: amnioskopija (Kranj) (5.12.2009 22:49:36)

ja men so jo delal 4x, prvič sem bila skoraj čist zaprta, tako da je zelo bolelo, in tudi takrat se mi je začel luščit čep, stanje odprtosti pa se ni spremenilo do poroda, se pravi 9 dni kasneje, ko so mi itak dal tabletke za mehčanje MV...

viroza -> RE: amnioskopija (Kranj) (8.12.2009 16:53:33)

No smo ble skor na istem tabletke 2 krat sem jo dobila v1 dnevu da se je začelo dogajat. Me je spravlo na kolena.

Stran: [1]