|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   amniocenteza
13.11.2006 15:34:52   
Anonimen
zanima me samo, glede na to, da sem imela slab izvid NS in da sem šla prejšnji teden na AC me zanima, ali naj bi h svojem ginekologu hodila normalno na pregled ali pač dokler nimam izvida od AC tega ni potrebno. Vem pa, da se v tem času delajo tudi druge preiskave.

hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: amniocenteza
13.11.2006 15:44:02   
Mina1
Jaz vmes nisem imela nič pregledov, smo čakali na izvide, po izvidu pa so me takoj vzeli. Na izvid sem čakala dobre 4 tedne.

Nevem, ali te je kaj naročil ali ne?

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.11.2006 16:01:15   
patricija12
Tudi jaz nisem imela pri svojem genikologu nobenega pregleda, komaj da so mi materinsko knjižico dali, kajti dokler ne vedo, da je vse v redu, se jim verjetno zdijo vse preiskave brez pomena. Sama sem imela v tem srečo, da so me vključili v eno preiskavo, tako da sem vseeno imela vmes en UZ, s katerim so mi potrdili, da izgleda  ostalo (glede na to, da povečana NS lahko pomeni tudi srčno napako ali kakšno drugo razvojno napako) v redu. No, ko sem dobila rezultate AC sem bila pa pri moji genikologinji takoj na vrsti in zdaj sem redno naročena na preglede, tako kot druge nosečnice brez takšnih težav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.11.2006 16:03:10   
tinaaja
Pojdi/naroci se h G in verjemi, da bo vse OK. Kaksnih bistvenih preiskav vmes ni, sele nekje ok 20tedna so morfologija, toxo test,.... upam,d abo vse OK in da se bos v veselem pricakovanju

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.11.2006 7:48:00   
KK
ja vse bo v redu, ti kr počakaj do izvidov potem pa k zdravniku

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.11.2006 7:50:11   
Mina1
KK vse bo v redu, probaj misliti pozitivino, tudi mene je stiskalo vse do poroda, ker kljub temu, da je bila AC v redu, so me dvojno čekirali do konca, to je bila zame prava živčna vojna.

Boš videla, da vse bo v najlepšem redu. Mislim nate in na tvojo pikico.  

(odgovor članu KK)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.11.2006 7:52:17   
Mina1
Joj, se opravičujem, sem mislila, da je avtor posta KK, torej brez zamere:)

Skratka, tebi je bilo namenjeno anonimna.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.11.2006 7:53:22   
darjatimci
Izvid aminocinteze ni nič povezan z ostalimi pregledi,ki jih je potrebno opraviti.Sicer pa te ginekolog sam naroča oziroma svetuje kdaj prideš na pregled.Ne vem kam hodiš,ampak govorim za prakso v Lj.-Leonišče.

(odgovor članu KK)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?