amniocenteza (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> amniocenteza (13.11.2006 15:34:52)

zanima me samo, glede na to, da sem imela slab izvid NS in da sem šla prejšnji teden na AC me zanima, ali naj bi h svojem ginekologu hodila normalno na pregled ali pač dokler nimam izvida od AC tega ni potrebno. Vem pa, da se v tem času delajo tudi druge preiskave.

hvala

Mina1 -> RE: amniocenteza (13.11.2006 15:44:02)

Jaz vmes nisem imela nič pregledov, smo čakali na izvide, po izvidu pa so me takoj vzeli. Na izvid sem čakala dobre 4 tedne.

Nevem, ali te je kaj naročil ali ne?

patricija12 -> RE: amniocenteza (13.11.2006 16:01:15)

Tudi jaz nisem imela pri svojem genikologu nobenega pregleda, komaj da so mi materinsko knjižico dali, kajti dokler ne vedo, da je vse v redu, se jim verjetno zdijo vse preiskave brez pomena. Sama sem imela v tem srečo, da so me vključili v eno preiskavo, tako da sem vseeno imela vmes en UZ, s katerim so mi potrdili, da izgleda  ostalo (glede na to, da povečana NS lahko pomeni tudi srčno napako ali kakšno drugo razvojno napako) v redu. No, ko sem dobila rezultate AC sem bila pa pri moji genikologinji takoj na vrsti in zdaj sem redno naročena na preglede, tako kot druge nosečnice brez takšnih težav.

tinaaja -> RE: amniocenteza (13.11.2006 16:03:10)

Pojdi/naroci se h G in verjemi, da bo vse OK. Kaksnih bistvenih preiskav vmes ni, sele nekje ok 20tedna so morfologija, toxo test,.... upam,d abo vse OK in da se bos v veselem pricakovanju

KK -> RE: amniocenteza (14.11.2006 7:48:00)

ja vse bo v redu, ti kr počakaj do izvidov potem pa k zdravniku

Mina1 -> RE: amniocenteza (14.11.2006 7:50:11)

KK vse bo v redu, probaj misliti pozitivino, tudi mene je stiskalo vse do poroda, ker kljub temu, da je bila AC v redu, so me dvojno čekirali do konca, to je bila zame prava živčna vojna.

Boš videla, da vse bo v najlepšem redu. Mislim nate in na tvojo pikico.  

Mina1 -> RE: amniocenteza (14.11.2006 7:52:17)

Joj, se opravičujem, sem mislila, da je avtor posta KK, torej brez zamere:)

Skratka, tebi je bilo namenjeno anonimna.

darjatimci -> RE: amniocenteza (14.11.2006 7:53:22)

Izvid aminocinteze ni nič povezan z ostalimi pregledi,ki jih je potrebno opraviti.Sicer pa te ginekolog sam naroča oziroma svetuje kdaj prideš na pregled.Ne vem kam hodiš,ampak govorim za prakso v Lj.-Leonišče.

Stran: [1]