Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ali vaše domače živali čutijo... 18.2.2005 8:48:43
|
|
|
|
lunca77
|
po moje čutijo, čeprav nisem čist ziher. moj :kuza: me včasih ful v trebuh z gobčkom beza pa bolj se je na fanta preusmeru, k da sluti da ga jst ne morem več tolk crklat. nisem pa sigurna lahko je to sam zato ker se on pač zdej z njim mal več ukvarja, ga ven vozi pa tko. tko da po moje slutijo da se nekaj pripravlja že iz našega obnašanja ker če smo mi vznemirjeni so oni tud. bomo videli aprila ko pride:duda: lp lunca77:nosecka:
|
|
|
|
ali vaše domače živali čutijo... 18.2.2005 8:48:44
|
|
|
|
nejcko
|
Tudi moj pes je, ko sem prvič zanosila, postal moja senca. No, saj je bil že prej, toda v moji nosečnosti je postal resnično nemogoč. Nenehno se je stiskal k meni in ko sem sedela na kavču, mi je vedno položil glavo na trebuh. Jaz mislim, da živali res čutijo vse, kar se z nami dogaja!
|
|
|
|
ali vaše domače živali čutijo... 18.2.2005 8:51:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi moja višavka Miša je med mojo nosečnostjo izkoristila vsak trenutek, da se je lahko stisnila ob trebuh. Ko smo dojenčka prinseli iz porodnišnice, ga je bila tako vesela, čisto je ponorela, se mi zdi, da ga je že poznala.
|
|
|
|
ali vaše domače živali čutijo... 18.2.2005 8:54:15
|
|
|
|
hhanahh
|
moje dva :kuza: :kuza: sta tud čist raznežena.Me ne spustita več iz pred oči.Crklanja pa nikl zadosti, za njiju seveda. Ajoooooj..... :) :) :)
|
|
|
|
ali vaše domače živali čutijo... 18.2.2005 9:01:03
|
|
|
|
špelin@
|
Zanimivo, tudi naša višavka se nonstop tesno tišči k trebuščku, če le ima priliko. In prav čutim, kako se kepica od znotraj stiska k psu, noro 9nebesa :angel:
|
|
|
|
ali vaše domače živali čutijo... 18.2.2005 9:26:51
|
|
|
|
Lu
|
Pri nas je bilo prav zanimivo. Moj :kuza: se je začel kar naenkrat sukati okoli mene, ampak non stop. Skoz mi je bil pod nogami. No on je prvi vedel, da pričakujemo. Zdaj me je do nedavnega ubogal 100/h sem tudi samo gledala. Zdaj ko bi se morala moja nosečnsot že končati ( :kuza: verjetno sluti da gre h koncu ) me zopet heca.;) Kdo bi jih razumel :)- lp Lu in :duda: 5 dni čez rok :zmeden2:
|
|
|
|
ali vaše domače živali čutijo... 18.2.2005 10:58:00
|
|
|
|
Meceno
|
Imam oz je kuža - žval od mojga fanta se tudi drugače vede , sam jaz ga ne pustim k sebi , ker hoče kar name skočit , ima pa 75kg , imam filing , da mu moj buši oz vsebina v njem predstavlja en šnicelj :)-:)- Samo mu ne pustim , ampak nekako razume , je pa že prej rad skakal po meni , sploh ko greva na sprehod . Sprememba je pa v tem in me močno jezi , da me noče ubogat , kot da si misli kaj pa boš , sej mi ne moraš nič ker si noseča :zmeden2::zmeden2: Je ratal prav smotan :grrr::grrr: Lp :nosecka:
|
|
|
|
ali vaše domače živali čutijo... 18.2.2005 10:59:36
|
|
|
|
biba77
|
K meni se je moja :kuza: prej vedno vlegla z ritjo, zdaj pa se z glavo obrne k meni, ki lezima skupaj. Mi hoce kaj povedat, kar mi testi se niso? ;)
|
|
|
|
ali vaše domače živali čutijo... 18.2.2005 11:12:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, Meceno, sem se pa res nasmejala vsaj za današnji dan.
|
|
|
|
ali vaše domače živali čutijo... 18.2.2005 12:59:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Da se še jaz pridružim :)- Pri nas je zadnji teden precej intenzivno to, da me :kuza: konstantno čuva. Spi zraven postelje, če grem na WC me itak čaka sredi kopalnice...pa se meni tud zdi, da zadnje čase bolj uboga :zmeden: Bomo vidli, kaj bo, ko bomo malega fanta prinesli iz porodnišnice (to me mal skrbi, namreč) Lep dan, Tinka
|
|
|
|
ali vaše domače živali čutijo... 18.2.2005 13:32:08
|
|
|
|
monja
|
Mi tudi imamo :kuza: pobalinko. Prej nas ni veliko ubogala, zdaj se mi pa zdi, da še bolj kljubuje. Kot da se bori za svoj položaj, ki ga je imela do sedaj: ona in seveda še enkrat ona. Prva pri hrani, prva pri cartanju, prva pri norenju, a zadnja pri uboganju. A si ne predstavljam življenja brez nje. Čeprav me zadnje čase veliko bolj razjezi njena nagajivost. Morda sem jaz bolj občutljiva, morda pa je vseeno malce bolj nadležna, ker sluti, da se nekaj dogaja z mano in mojim bušijem. Me pa malo skrbi, kot je napisala tudi tinka74, kako bo, ko bomo bebico prinesli domov, saj je namreč zelo ljubosumna na otroke, čeprav je k temu nismo nikoli spodbujali. A si me tako na nek način prilašča, češ da sem le njena. Saj fanta ima tudi zelo rada. Onadva sta bolj norčava, ko sta skupaj. Je pa večji del dneva doma z menoj, a vseeno ne vem, od kod ta posesivnost. Upam, da bo bebico dobro sprejela, kajti sicer se bojim, da... Eh, je prehitro o tem razmišljat. Imamo do avgusta še čas, za uvajanje kakšnih prepotrebnih "sprememb". Glede discipline mislim... :) Je pa pasme srnin pinč in baje so ti znani po tem, da če želijo biti nadležni, to tudi so. A kaj, ko ji včasih to tako pristoji, da popustiš. Je pa le najin prvi :kuza:. Bodite vesele in nasmejane.... monja
|
|
|
|
ali vaše domače živali čutijo... 19.2.2005 21:20:53
|
|
|
|
SU
|
Ko jaz še vedela nisem, da sem noseča, sva bila z možekom pri mojih na obisku... Pa imajo 2 :muca: in se mlajša nikoli ni crkljala pri meni... Takrat pa se mi je, vsakič ko sva prišla, ulegla točno na trebuh (tam, k'se je začela razvijat mala štručka)... Potem sem pa mislila, da to čutijo kar vse živali... Pa sem zdaj kar malce razočarana nad najino veliko pasjo damo, ker sploh jne šmirgla najinih razlaganj, da je v trebuhu en nov, NAŠ, človeček :)-. Jaz pa že komaj čakam naš "D-dan", da vidim reakcijo naše :kuza:. Ko smo dobili obisk dveh enoletnikov, se je odrezala kot prava varuška! :bravo::) LP, Saš (32,6/7)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?