monja -> ali vaše domače živali čutijo... (18.2.2005 13:32:08)
|
Mi tudi imamo :kuza: pobalinko. Prej nas ni veliko ubogala, zdaj se mi pa zdi, da še bolj kljubuje. Kot da se bori za svoj položaj, ki ga je imela do sedaj: ona in seveda še enkrat ona. Prva pri hrani, prva pri cartanju, prva pri norenju, a zadnja pri uboganju. A si ne predstavljam življenja brez nje. Čeprav me zadnje čase veliko bolj razjezi njena nagajivost. Morda sem jaz bolj občutljiva, morda pa je vseeno malce bolj nadležna, ker sluti, da se nekaj dogaja z mano in mojim bušijem. Me pa malo skrbi, kot je napisala tudi tinka74, kako bo, ko bomo bebico prinesli domov, saj je namreč zelo ljubosumna na otroke, čeprav je k temu nismo nikoli spodbujali. A si me tako na nek način prilašča, češ da sem le njena. Saj fanta ima tudi zelo rada. Onadva sta bolj norčava, ko sta skupaj. Je pa večji del dneva doma z menoj, a vseeno ne vem, od kod ta posesivnost. Upam, da bo bebico dobro sprejela, kajti sicer se bojim, da... Eh, je prehitro o tem razmišljat. Imamo do avgusta še čas, za uvajanje kakšnih prepotrebnih "sprememb". Glede discipline mislim... :) Je pa pasme srnin pinč in baje so ti znani po tem, da če želijo biti nadležni, to tudi so. A kaj, ko ji včasih to tako pristoji, da popustiš. Je pa le najin prvi :kuza:. Bodite vesele in nasmejane.... monja
|
|
|
|