Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ali se je kateri že zgodilo 2.12.2004 22:11:02
|
|
|
|
Gina
|
Ne bo ti zmanjkalo mleka. Probaj jo dat veckrat z ene na drugo stran, bo spet zacelo tect. LP:)
|
|
|
|
ali se je kateri že zgodilo 2.12.2004 22:16:57
|
|
|
|
mnjam
|
Tud men se je podobno zgodilo. Na eni strani je bla bolj polna kot na drugi (ene 4 dni). Vztrajaj in jo dajaj, ko je ful lačna na tisto, kjer nimaš mleka. Mal bo mala jokala:(( al se pa drla:((:((:((, ampak povpraševanje bo veliko in tudi mleko se bo tam začelo tvoriti:bravo:. Ne pa jo dajati samo na polno stran, ker se ti lahko zgodi, da na drugi strani izgubiš mleko. Eni moji znanki se je to zgodilo :zmeden:(10. let nazaj), sedaj pa ima eno joško večjo kot drugo. Res!:)- Ubistvu je to ful grozn. Tako, da kr vztrajaj!!
|
|
|
|
ali se je kateri že zgodilo 3.12.2004 8:33:57
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Kar vstrajati.Malo bo žalosti in joka,vendar bo ščasoma bolje.Ko je najbolj lana jo pristavi na levo stran. Kar pogumno in brez panike!:) :muca:
|
|
|
|
ali se je kateri že zgodilo 3.12.2004 8:57:17
|
|
|
|
Mojca20
|
Jaz že kakšna dva meseca v levi dojki nimam mleka. Ampak se mi zdi da desna tolk več dela, da je za njegove potrebe čist dovolj. Sem pa ful smešna, če oblečem kakšno ožjo majčko. Ena velika, druga majhna!:)-:)-:)- Če kdo ne ve za kaj se gre mal čudno pogleda, zato pa raje nosim široke majice.
|
|
|
|
ali se je kateri že zgodilo 3.12.2004 9:10:03
|
|
|
|
malika
|
Ja pri meni je bilo tudi tako. Ampak ne boj se, tam ti ni zmanjkalo mleka, le manj ga je, in ona najbrž štrajka, ker ne teče tako močno in toliko kot na drugi strani. Vztrajaj in jo pristavljaj pa še s pumpico si pomagaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?