ali se je kateri že zgodilo (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Anonimen -> ali se je kateri že zgodilo (2.12.2004 22:08:04)

da ji je na eni dojki zmanjkalo mleko? namreč moja desna dojka je tako zelo velika in polna, iz leve pa ne priteče nič več. kaj naj storim, da bo spet delovala? mojo deklico še vedno pristavljam tudi na levo stran pa se tako joče, ker nič ne priteče ven. ali to pomeni, da bo na desni tudi zmanjkalo mleka?
hvala za odgovore in lep večer

Gina -> ali se je kateri že zgodilo (2.12.2004 22:11:02)

Ne bo ti zmanjkalo mleka. Probaj jo dat veckrat z ene na drugo stran, bo spet zacelo tect. LP:)

mnjam -> ali se je kateri že zgodilo (2.12.2004 22:16:57)

Tud men se je podobno zgodilo. Na eni strani je bla bolj polna kot na drugi (ene 4 dni). Vztrajaj in jo dajaj, ko je ful lačna na tisto, kjer nimaš mleka. Mal bo mala jokala:(( al se pa drla:((:((:((, ampak povpraševanje bo veliko in tudi mleko se bo tam začelo tvoriti:bravo:. Ne pa jo dajati samo na polno stran, ker se ti lahko zgodi, da na drugi strani izgubiš mleko. Eni moji znanki se je to zgodilo :zmeden:(10. let nazaj), sedaj pa ima eno joško večjo kot drugo. Res!:)- Ubistvu je to ful grozn. Tako, da kr vztrajaj!!

BARBARA R. -> ali se je kateri že zgodilo (3.12.2004 8:33:57)

Kar vstrajati.Malo bo žalosti in joka,vendar bo ščasoma bolje.Ko je najbolj lana jo pristavi na levo stran.
Kar pogumno in brez panike!:)

:muca:

Mojca20 -> ali se je kateri že zgodilo (3.12.2004 8:57:17)

Jaz že kakšna dva meseca v levi dojki nimam mleka. Ampak se mi zdi da desna tolk več dela, da je za njegove potrebe čist dovolj.

Sem pa ful smešna, če oblečem kakšno ožjo majčko. Ena velika, druga majhna!:)-:)-:)- Če kdo ne ve za kaj se gre mal čudno pogleda, zato pa raje nosim široke majice.

malika -> ali se je kateri že zgodilo (3.12.2004 9:10:03)

Ja pri meni je bilo tudi tako. Ampak ne boj se, tam ti ni zmanjkalo mleka, le manj ga je, in ona najbrž štrajka, ker ne teče tako močno in toliko kot na drugi strani. Vztrajaj in jo pristavljaj pa še s pumpico si pomagaj.

kati -> ali se je kateri že zgodilo (3.12.2004 10:42:18)

Tudi naš se od devetega meseca še doji samo na desni dojki, ker je na levi bilo malo mleka in sploh ni hotel vleči. Ker nima več prevelikega interesa za dojenje ga pristavljam samo na desno dojko, ker če bi ga na levo in ne bi teklo tako kot bi on hotel se pač ne bi dojil. Ker mislim da je še prehitro za prenehanje z dojenjem se pač dojima samo na eni strani. Dojima se še samo zjutraj ko je še zaspan in preden gre spat, ko je že zaspan, tako da ni ravno velike razlike med velikostjo mojih dojk(malo se že pozna). Resnično si pomagaj s pumpico in mogoče ti bo uspelo s tem dobiti več mleka nazaj tudi na levi strani.
Pa veliko uspeha!!!!:sloncek:

Stran: [1]