|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali je to normalno??
28.4.2005 22:40:08   
teja21
punce vse ki ste bile v 19t, ste že čutile bebiko, jaz sem pa v 20 pa še vedno nič, saj pomoje ne.
ali je možno da je kaj narobe z mojim otročkom????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ali je to normalno??
28.4.2005 22:58:56   
bskrle
Ej, počasi. Brez panike
Boš že začutila. Zaradi enega tedna ...

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ali je to normalno??
29.4.2005 6:58:43   
Anonimen
Ne, jaz ga v 20. tednu še nisem. Sploh nisem nikoli vedela, kdaj sem ga točno začuitila (otroka namreč), ker se mi v črevesju itak skozi nekaj pretakal. Zdravnik je kar tam nekje po 20. tednu enkrat napisal, da ga pač čutim, češprav nisem imela pojma.

(odgovor članu teja21)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   ali je to normalno??
29.4.2005 8:47:37   
Sugy
Jaz tudi ne vem, ali ga že čutim ali ne.
Večkrat čutim neko trepetanje v trebuhu, najbolj se mi zdi, da bi to lahko opisala kot da bi mi trzale mišice v notranjosti trebuha. A mislite, da je to to?

Sugy, 20t

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ali je to normalno??
29.4.2005 8:52:21   
Anonimen
Povsem normalno je, da nosečnica začuti nekje do 22. tedna, sploh v prvi nosečnosti. V bistvu ga njabrž že čutiš, pa ne veš, da je to to, ker je podobno kot je Splišni napisala, kot bi se ti nekaj v črevesju pretakalo.

Ja, Sugy to je to! ;)

(odgovor članu teja21)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   ali je to normalno??
29.4.2005 12:55:06   
Sugy
alja, zelo rada to slišim :) Pa je to možno, da se to dogaja ful pogosto? A se tile mali nagajivčki skoz premikajo? :)

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ali je to normalno??
29.4.2005 13:47:23   
Dari

Tud jaz nekaj časa nisem bila prepričana ali imam probleme s prebavo (spet), al mi trza mišica... No, pol pa enkrat kar veš da to :duda: brca. Ne moreš več zgrešit. Potem je pa vedno bolj veselo :bravo:

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?