ali je to normalno?? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

teja21 -> ali je to normalno?? (28.4.2005 22:40:08)

punce vse ki ste bile v 19t, ste že čutile bebiko, jaz sem pa v 20 pa še vedno nič, saj pomoje ne.
ali je možno da je kaj narobe z mojim otročkom????

bskrle -> ali je to normalno?? (28.4.2005 22:58:56)

Ej, počasi. Brez panike
Boš že začutila. Zaradi enega tedna ...

Anonimen -> ali je to normalno?? (29.4.2005 6:58:43)

Ne, jaz ga v 20. tednu še nisem. Sploh nisem nikoli vedela, kdaj sem ga točno začuitila (otroka namreč), ker se mi v črevesju itak skozi nekaj pretakal. Zdravnik je kar tam nekje po 20. tednu enkrat napisal, da ga pač čutim, češprav nisem imela pojma.

Sugy -> ali je to normalno?? (29.4.2005 8:47:37)

Jaz tudi ne vem, ali ga že čutim ali ne.
Večkrat čutim neko trepetanje v trebuhu, najbolj se mi zdi, da bi to lahko opisala kot da bi mi trzale mišice v notranjosti trebuha. A mislite, da je to to?

Sugy, 20t

Anonimen -> ali je to normalno?? (29.4.2005 8:52:21)

Povsem normalno je, da nosečnica začuti nekje do 22. tedna, sploh v prvi nosečnosti. V bistvu ga njabrž že čutiš, pa ne veš, da je to to, ker je podobno kot je Splišni napisala, kot bi se ti nekaj v črevesju pretakalo.

Ja, Sugy to je to! ;)

Sugy -> ali je to normalno?? (29.4.2005 12:55:06)

alja, zelo rada to slišim :) Pa je to možno, da se to dogaja ful pogosto? A se tile mali nagajivčki skoz premikajo? :)

Dari -> ali je to normalno?? (29.4.2005 13:47:23)

Tud jaz nekaj časa nisem bila prepričana ali imam probleme s prebavo (spet), al mi trza mišica... No, pol pa enkrat kar veš da to :duda: brca. Ne moreš več zgrešit. Potem je pa vedno bolj veselo :bravo:

Stran: [1]