|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali je možno
26.8.2005 5:53:52   
mateja_goljev
Pozdravljene!
Zanima me če je katera imela podobne probleme kot jaz. Z možem si želiva otroka, in pridno delava na tem, zdej mi pa že 40 dni zamuja, bila sem pri ginekologu, vendar je rekla da je možno da gre za zgodnjo nosečnost in da se na UZ še ne vidi, lahko pa bom dobila perilo. Dala mi je ene tablete in je rekla da naj se odločim če jih bom začela jemati, ampak jih nisem, ker se bojim da bi bilo kaj narobe. vmes sem imela okoli 16 dan zaostanka rahlo krvavitev, večinoma v sluzu. Lahko je bilo perilo ali pa lažna krvavitev pravijo, sedaj me pa trbuh boli kot takrat ko sem pričakovala da bom dobila perilo, pa zjutraj mi je kr slabo, pa dojke mam ful napete. Sploh ne vem, naredla se že 4 teste, vse različne pa nič. Kaj naj??? hvala:zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ali je možno
26.8.2005 6:02:18   
Anonimen
Menstruacija ti zamuja 40 dni, pa še nisi naredila testa? :zmeden2:
Bila si pri ginekologinji, pa je rekla, da je MOŽNO, da gre za zgodnjo nosečnost?
Ginekologinja ti ni naredila potrditvenega ultrazvoka? :zmeden2:

Kako je pa to vse skupaj možno? :zmeden2:

Pojdi v lekarno, kupi Clearblue in počakaj na rezultat...
Če kljub rezultatu nisi prepričana, pojdi narediti test v zdravstveni dom...
In če tudi po tem ne boš prepričana, naj ti ginekologinja naredi ultrazvok, ki bo pokazal vse...

Držim pa pesti zate...

(odgovor članu mateja_goljev)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   ali je možno
26.8.2005 6:29:32   
Anonimen
"Sploh ne vem, naredla se že 4 teste, vse različne pa nič. Kaj naj??? "

Saj je naredila teste :zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   ali je možno
26.8.2005 6:32:02   
Anonimen
Me veseli, da sem samo človek in da kdaj tudi kaj spregledam... Mea culpa? :zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   ali je možno
26.8.2005 7:01:24   
mateja_goljev
Ali naj raje počakam do 3 spetembra, ko sem prejšnji mesec krvavela (krvav sluz)? ma ne vem več, zjutraj je bil spet negativen! a ta potrditveni test grem k svoji zdravnici?

Neposredna povezava do sporočila: 5
   ali je možno
26.8.2005 7:02:22   
Anonimen
Ultrazvok ti naredi ginekologinja, ja, ampak ne vem, če je smiseln, če je bilo toliko testov negativnih. Poskusita s testom v laboratoriju v zdravstvenem domu, da izključita možnost izvenmaternične zanositve.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   ali je možno
26.8.2005 7:04:33   
mateja_goljev
bom hvala. Malo me je strah. Ali je možno da test ne pokaže rezultata?

Neposredna povezava do sporočila: 7
   ali je možno
26.8.2005 7:06:09   
Mina1
Zelo majhna je verjetnost da npr. CB ne pokaže pravilnega rezultata in tako.

Če pa ti vzamejo kri in urin v laboratoriju, ti na podlagi tega ugotovijo, ali si nosečka ali je kaj drugega vmes.

pa-pa Mina1

Neposredna povezava do sporočila: 8
   ali je možno
26.8.2005 7:06:26   
mateja_goljev
po ginekologinjih besedah naj bi imela odebeljeno maternično sluz (steno), en viden folikelček, in je rekla da če gre za zgodnjo nosečnost še ne more rečt. Kdaj pa Ultrazvok pokaže?

Neposredna povezava do sporočila: 9
   ali je možno
26.8.2005 7:07:37   
Mina1
Tudi UZ ne pokaže tako zelo zgodaj oz. pokaže vrečko in tako, ne pa tudi, ali je kaj notri, če me reazumeš.

Drži se,

pa-pa Mina1

Neposredna povezava do sporočila: 10
   ali je možno
26.8.2005 7:07:57   
Anonimen
Naj bi že zagotovo od 4. tedna dalje, računano po prvem dnevu zadnje menstruacije... Lahko tudi že prej...

Neposredna povezava do sporočila: 11
   ali je možno
26.8.2005 7:11:12   
mateja_goljev
To se pravi da moram se počakati, no jaz bom šla v laboratorij, ker me to že zlo muči vse skup. Kolegici testi tud niso pokazali,pa ji je že tri mesece zamujala, potem pa je šla k ginekologu, pa ji je tud tko kot men prvi mesec zaostanka rekla da ni nič, potem pa je kar naenkrat blo, ali je možno?

Neposredna povezava do sporočila: 12
   ali je možno
26.8.2005 7:13:12   
Anonimen
Tehnično se na to ne spoznam najbolje, vem pa, da je kljub nosečnosti možna zelo majhna koncentracija nosečnostnega hormona (ne vem, zakaj tako) in lahko zato večina testov odpove. Tudi na UZ se ne vidi nič, če gre za IMN, kajti ginekologinja gleda maternico, ne jajcevodov ali česa durgega (za začetek).
Ne more ti škodovati, če narediš test v laboratoriju, potem pa z ginekologinjo preverita ostalo. Boš vsaj mirna, ko boš vedela, za kaj gre.

Neposredna povezava do sporočila: 13
   ali je možno
26.8.2005 7:14:32   
mateja_goljev
Hvala, sporočim kaj opravim!

Neposredna povezava do sporočila: 14
   ali je možno
26.8.2005 7:35:22   
Maša26
Pozdravljena,

jaz bi rekla, da naj ti G naredi krvni test.

Neposredna povezava do sporočila: 15
   ali je možno
26.8.2005 7:48:53   
mala važička
a si mogoče nehala jemati KT pa imaš mogoče zaradi tega tak izostanek. Ker ena kolegica ni dobila M dva meseca po tem ko jih je nehala jemati.

lp, Katja

Neposredna povezava do sporočila: 16
   ali je možno
26.8.2005 8:08:37   
mateja_goljev
nisem jemala KT.

Neposredna povezava do sporočila: 17
   ali je možno
26.8.2005 8:31:27   
tecka
Lepo vas prosim. 40 dni zamude je to že 8 tednov morebitne nosečnosti. Zdaj bi se pa moralo kaj videti, mar ne? Kaj pa zamenjava G?

Neposredna povezava do sporočila: 18
   ali je možno
26.8.2005 8:41:48   
pupika
Na UZ naj bi se videl plod že od 7-9 tedna nosečnosti, če si zanosila v 10-19 dan svojega ciklusa. Vsekakor pojdi do G.

Držim :miska::miska::miska:, da na UZ zagledaš svojo malo pikico.

Neposredna povezava do sporočila: 19
   ali je možno
26.8.2005 8:43:35   
pupika
No jaz sem tudi zamenjala G, sem se naročila pri novi in so mi rekli, naj pokličem k stari G, da naj pošljejo mojo kartoteko k njim.

Iz katereg akonca SLO pa si?

Neposredna povezava do sporočila: 20
   ali je možno
26.8.2005 8:57:44   
mateja_goljev
sem iz Medvod, k ginekologu pa hodim v Postojno. Ma ne vem, mi je dala ene tablete pa da jih, če se odločim za jemanje jem od pondelka, tega ki je že mimo dalje, drguča pa ne. In sem se odločila da raje počakam, gre za neke dabroston tablete. In sedaj čakam!!! :zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 21
   ali je možno
26.8.2005 9:06:03   
pupika
Naj te malo pomirim. Tudi jaz sem najprej malo premišljevala ali naj jem dabroston ali ne. Toda te tablete se jemlje da se obdrži plod, če slučajno krvaviš v času nosečnosti. Večinoma jih predpisujejo puncam, ki imajo probleme v nosečnosti. Sem pa nekje prebrala, da jih je ena punca jedla v času nosečnosti, potem jih je pa predčasno nehala jest in je splavila. Tako, da ti jaz priporočam, da jih kar brezskrbi ješ. Jih pa predpisujejo tudi, če ti slučajno primanjkuje rumenega telesca.

Glede G ti ne morem nič svetovati, ker sem iz MB konca.

:miska::miska::miska:

Neposredna povezava do sporočila: 22
   ali je možno
26.8.2005 9:07:43   
emaa
dabroston je za podporo nosečnosti, služi tudi za sprožitev M, tebi ga je dala verjetno, ker sumi, da si noseča, da se plod lažje obdrži. Drugače pa naredi krvni test v laboratoriju, ker ta je edini, ki ti bo pokazal ali si ali nisi, ker išče, le Bhcg hormon, ki res nastane le v nosečnosti. Urinski testi iščejo hcg hormone, ki nastajajo tudi med ovulacijo.

Neposredna povezava do sporočila: 23
   ali je možno
26.8.2005 10:05:30   
mateja_goljev
A mislita da če naj bi ga začela jesti v ponedeljek, pa tega nisem storila, da ga naj zacnem danes?

Neposredna povezava do sporočila: 24
   ali je možno
26.8.2005 10:17:54   
pupika
mateja lahko ga začneš danes jest. Bolje pozno kot nikoli.

Vso srečo.:miska::miska::miska:

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?