|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   alergija na cvetni prah
7.5.2011 13:31:05   
Anonimen
jo ima se katera?noseca sem 35.tednov in te dni se mi kot vsako leto pricenja alergija na cvetni prah!prejsna leta sem to nekako resevala s claritinom,zdaj pa ne vem ce smem?kako se z To nevsecnostjo spopadate nosecke,ki imate alergijo na cvetni prah?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
7.5.2011 15:13:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: alergija na cvetni prah
7.5.2011 17:45:46   
Pigy
Jaz imam seneni nahod, noseča sem 21 t, bila pri g.  v leonišču dobila zeleno luč za naslednja zdravila: letizen, claritin, flonidan. Razpršilo za nos pa lahko fiziološko, oz. 1x na dan olynth sprej. Jaz pijem letizen, vsako leto mi pomagajo, vendar letos so mi ublažili edino to da me oči ne srbijo, iz nosu kaplja...

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.5.2011 20:39:11   
Anonimen
pa tako imenovani seneni nahod kaj negativno vpliva na plod?je bolje vzeti zdravila ali malce potrpeti?

(odgovor članu Pigy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.5.2011 20:47:36   
Pigy
Nič ne škoduje plodu, zdravila edino tebi pomagajo da ti je lažje. Vsaj tako je meni omenila ginekologinja, ki se ukvarja s tem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.5.2011 22:23:45   
nana13
IZVIRNO SPOROČILO: Pigy

Jaz imam seneni nahod, noseča sem 21 t, bila pri g.  v leonišču dobila zeleno luč za naslednja zdravila: letizen, claritin, flonidan. Razpršilo za nos pa lahko fiziološko, oz. 1x na dan olynth sprej. Jaz pijem letizen, vsako leto mi pomagajo, vendar letos so mi ublažili edino to da me oči ne srbijo, iz nosu kaplja...

Vidiš, meni pa zdravnica ni dovolila imet claritina, mi je dala opatanol, kapljice za oči in nasonex za nos. In tu je vse.   

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.5.2011 22:55:28   
Anonimen
Zanimivo, meni pa ni dovolila ničesar pa sem vsa leta že na tabletah in pršilih zaradi kroničnih alergij. user posted image

(odgovor članu nana13)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.5.2011 22:59:07   
nana13
Sej se mi zdi, da prow vsi dohtarji delajo vsak po svoje. Kot da se ne bi istih stvari učili. Ne morš vedt komu bi verjel,... če sploh komu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.5.2011 9:02:42   
Pigy
Mene je moj ginekolog poslal prav k ginekologinji, ki se ukvarja s temi alergijami. Bila sem pri prof. Geršak v leonišču. Moja osebna zdravnica- mi pa itak ni dovolila ničesar. Vsa ta zdravila, ki sem jih naštela spadajo v isto skupino in ne uplivajo na plod. In jaz normalno pijem pač letizen, ker jih pijem vsako leto. 

(odgovor članu nana13)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?