alergija na cvetni prah (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> alergija na cvetni prah (7.5.2011 13:31:05)

jo ima se katera?noseca sem 35.tednov in te dni se mi kot vsako leto pricenja alergija na cvetni prah!prejsna leta sem to nekako resevala s claritinom,zdaj pa ne vem ce smem?kako se z To nevsecnostjo spopadate nosecke,ki imate alergijo na cvetni prah?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.5.2011 15:13:39)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Pigy -> RE: alergija na cvetni prah (7.5.2011 17:45:46)

Jaz imam seneni nahod, noseča sem 21 t, bila pri g.  v leonišču dobila zeleno luč za naslednja zdravila: letizen, claritin, flonidan. Razpršilo za nos pa lahko fiziološko, oz. 1x na dan olynth sprej. Jaz pijem letizen, vsako leto mi pomagajo, vendar letos so mi ublažili edino to da me oči ne srbijo, iz nosu kaplja...

Anonimen -> RE: alergija na cvetni prah (7.5.2011 20:39:11)

pa tako imenovani seneni nahod kaj negativno vpliva na plod?je bolje vzeti zdravila ali malce potrpeti?

Pigy -> RE: alergija na cvetni prah (7.5.2011 20:47:36)

Nič ne škoduje plodu, zdravila edino tebi pomagajo da ti je lažje. Vsaj tako je meni omenila ginekologinja, ki se ukvarja s tem.

nana13 -> RE: alergija na cvetni prah (7.5.2011 22:23:45)

IZVIRNO SPOROČILO: Pigy

Jaz imam seneni nahod, noseča sem 21 t, bila pri g.  v leonišču dobila zeleno luč za naslednja zdravila: letizen, claritin, flonidan. Razpršilo za nos pa lahko fiziološko, oz. 1x na dan olynth sprej. Jaz pijem letizen, vsako leto mi pomagajo, vendar letos so mi ublažili edino to da me oči ne srbijo, iz nosu kaplja...

Vidiš, meni pa zdravnica ni dovolila imet claritina, mi je dala opatanol, kapljice za oči in nasonex za nos. In tu je vse.   

Anonimen -> RE: alergija na cvetni prah (7.5.2011 22:55:28)

Zanimivo, meni pa ni dovolila ničesar pa sem vsa leta že na tabletah in pršilih zaradi kroničnih alergij. [sm=zmeden.gif]

nana13 -> RE: alergija na cvetni prah (7.5.2011 22:59:07)

Sej se mi zdi, da prow vsi dohtarji delajo vsak po svoje. Kot da se ne bi istih stvari učili. Ne morš vedt komu bi verjel,... če sploh komu.

Pigy -> RE: alergija na cvetni prah (8.5.2011 9:02:42)

Mene je moj ginekolog poslal prav k ginekologinji, ki se ukvarja s temi alergijami. Bila sem pri prof. Geršak v leonišču. Moja osebna zdravnica- mi pa itak ni dovolila ničesar. Vsa ta zdravila, ki sem jih naštela spadajo v isto skupino in ne uplivajo na plod. In jaz normalno pijem pač letizen, ker jih pijem vsako leto. 

Stran: [1]