|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   al' nas Simobil malo ***iuiuiu****?!
5.7.2010 17:00:51   
TomTaylor
Prejšnji mesec sem bila malo bolj pozorna na izpisek in vidim postavko "klic v drugo mobilno omrežje", preverim telefonsko...simobil-ova 040, preverim v telefonu - številka od kolegice, ki je že od vsega začetka na simobilu, preverim tarifo - obračunana po tarifi za klice na druga mobilna omrežja! Okej, se mi ni ljubilo kregat za 3 evre...Danes dobim izpisek. Ponovno sem pozorna na "SMS v tujini" - HR VIP, kjer so me s prvim prejetim SMS-om povabili na prejemanje brezplačnih (!) obvestil o vremenu. Ja, dvakrat sem se na morju prepričala, če so res brezplačni. Okej, so, jih veselo sprejemam, da sem bila na tekočem o stanju vremena. In danes so mi jih vseh 10 (nepošteno) zaračunali - 10x0,20 = 2 evra. 5 evrov v 2-eh mesecih...

Pa povem o tem kolegici, ona pa: "pa saj to je znano, da Si.mobil ljudi veselo na*te*gu*je!" user posted image

Dejte prosim še ve malo preverjat simobilove račune in z mano podeliti vaše izkušnje. Ne bi rada za brezveze kkšne inštitucije obveščala...

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: al' nas Simobil malo ***iuiuiu****?!
5.7.2010 17:18:05   
alejna
Moj oce je pred tremi leti bil tudi pri Si-mobilu,delal je na terenu in je vsak drug dan klical mamo (1 klic vsak drug dan),trajanje kl. priblizno 10 min....in ko je dobil izpisek je pisalo gor da jo je klical 7 krat dnevnouser posted image ...in da sta se pogovarjala skoraj 1 uro!!!

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.7.2010 18:15:08   
Anonimen
hm. jaz sem na simobilu, pa še nisem imela takih negativnih izkušenj. user posted image

(odgovor članu alejna)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.7.2010 18:21:26   
Pinga
Oj !

Tudi jaz sem danes dobila čuden izpisek. Večkrat sem klicala sestro, ki je sicer na Mobitelu, pa mi na računu pri njeni številki piše klic v stacionarno omrežje. Nisem pa še ugotovila če so me tudi finančno na..gni..li ! ali so se samo zmotli v navedbi postavke.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.7.2010 19:09:45   
Spiria
Mogoče je, da je sestra imela kako preusmeritev klicev?
Pa da je ona kolegica  iz prvega posta  menjala operaterja?

(odgovor članu Pinga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.7.2010 19:19:08   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: Spiria

ne, definitivno ga ni menjala. Sva obe od samega začetka na simobilu (sva obe svoji prvi nokii za 1 tolar takrat kupili)...Pa vseeno, tudi če bi menjala operaterja, sploh nima veze - obe sva pri istem operaterju!

(odgovor članu Spiria)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.7.2010 19:35:41   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

ne, definitivno ga ni menjala. Sva obe od samega začetka na simobilu (sva obe svoji prvi nokii za 1 tolar takrat kupili)...Pa vseeno, tudi če bi menjala operaterja, sploh nima veze - obe sva pri istem operaterju!

ja, če ga ona menja pol nista pr enakem operaterju, če si ti pri Simobilu. user posted image

Jaz sem na Simobil poslala pritožbo za 1€ ne da nebi poslala za 5€. Pa ni se mi šlo za tist 1|€ ker sem poštnine plačala več, ampak gre se za princip. Vsakega naročnika nat*egne*jo za 1€ pa imajo kar nekaj € v plusu.
Tak da TT pošlji pritožbo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
5.7.2010 19:39:17   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Pa vseeno, tudi če bi menjala operaterja, sploh nima veze - obe sva pri istem operaterju!

ja, če ga ona menja pol nista pr enakem operaterju, če si ti pri Simobilu. user posted image

Ah, aja,  na to varianto pa sploh pomislila nisem!user posted image ... Sicer pa v mojem primeru sva zagotovo obe pri istemuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.7.2010 20:06:29   
Anonimen
Mogoče je, da je sestra imela kako preusmeritev klicev?

Če ima sestra preusmeritev, potem Pinga plača klic do sestre, sestra pa tisto preusmeritev na drug telefon ... vem iz izkušenj user posted image

(odgovor članu Spiria)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.7.2010 22:08:19   
3jesončki
simobil na.. egu.. že vrsto let.
moj mož je pri njih sklenil naročniško razmerje še takrat, ko je bil telefon 1 tolar. naslednji mesec je dobil račun za 30.000 tolarjev, ker je po njihovem klical na tuje hot line številke. na pritožbo ni nihče reagiral, samo naslednji račun je bil še večji... 70.000 tolarjev, spet iste hot line številke v tujini...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.7.2010 22:15:14   
zmajaz
Edina napaka, ki sem jo do zdaj zasledila pri meni je, da sem po sklenitvi naročniškega razmerja namesto dogovorjenih pol leta kar eno leto bila brez naročinine. user posted image  Pa me niso potem nikoli terjali za nazaj, pritožila se pa tudi nisem. Izpiski so pa tudi štimali, kadar sem jih preverila.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu 3jesončki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.7.2010 22:19:43   
mala maja
jaz sem dober mesec na simobilu, pa sem prejšni mesec opazila da so mi 3x zaračunali klic na informacije. Pa vem da sem klicala samo 1x, ampak ker imam telefon da zaporedne klice beleži samo 1x nisem mogla preverit če je še kdo klical. Doma so vsi trdil da ni nihče. user posted image No zdej sigurno bom bolj pozorna.user posted image

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.7.2010 7:47:58   
**Tinkara78**
Jaz imam Mobitelovo številko pa nisem pri Mobitelu. Po moje se ni moč zanašati na številke odkar je možen prenos le te k drugemu operaterju. Drugače so pa moji izpiski vedno štimali. Samo nisem bila nikoli pri Simobilu.

Neposredna povezava do sporočila: 13
6.7.2010 7:58:08   
krokos
Na številke se res ni za zanašati - jaz imam vključeno, da mi javi, če je nekdo prenesel številko k drugemu opreaterju, tk da sem vnaprej opozorjena, da ta oseba ni v mojem omrežju. Ne vem, če se to da pri Simobilu, lahko pa vprašate.

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.7.2010 8:50:04   
bučkabb
hojla punce!

vedno ko kličete v tuja omrežja vam predno začne zvonit na kratko zapiska in to je znak, da se je klic preusmeril v drugo omrežje, tako da bodite pozorne na te piske in boste takoj vedele !

res je ta pisk kratek, ampak se sliši!!

(odgovor članu krokos)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.7.2010 11:34:06   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop
hm. jaz sem na simobilu, pa še nisem imela takih negativnih izkušenj. user posted image

enako, sem full zadovoljna z njimi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.7.2010 11:36:29   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA

IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop

enako, sem full zadovoljna z njimi

Jaz isto oz. oba z možem sva pri njih že kar nekaj let in je zaenkrat vse bp.

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.7.2010 15:26:04   
zmajček
@TomTaylor, v tvojem primeru je zelo verjetno prišlo do napake. Svetujem ti, da pošlješ reklamacijo s svojimi podatki na info@simobil.si, tudi za nazaj. Ziher bodo rešili tako kot je treba.

Neposredna povezava do sporočila: 18
6.7.2010 17:00:12   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: zmajček

@TomTaylor, v tvojem primeru je zelo verjetno prišlo do napake. Svetujem ti, da pošlješ reklamacijo s svojimi podatki na info@simobil.si, tudi za nazaj. Ziher bodo rešili tako kot je treba.

Tako je. Najprej preveri pri kolegici, če ni vmes slučajno menjala operaterja in če ga ni, reklamiraj račun.

Jst.

(odgovor članu zmajček)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.7.2010 7:24:28   
sončnica24
Jaz do sedaj tudi nisem imela nobenih problemov, pa sem že full dolgo pri Simobilu, je pa res da imam orto smart naročnino in plačujem mesečno 15€ in nič več oz. včasih še kaj manj, ker sem prijavljena na minusiraj opcijo, čeprav samo par centov.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: al'' nas Simobil malo ***iuiuiu****?!
7.7.2010 14:58:17   
jar
kaj pa preverjanje operaterja preko tega linka: http://www.npch.si/scripts/find_number.php

a to drži?

< Sporočilo je popravil jar -- 7.7.2010 14:59:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 21
7.7.2010 14:59:39   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: jar

kaj pa preverjanje operaterja preko tega linka: http://www.npch.si/scripts/find_number.php

a to drži?

zanimivo

(odgovor članu jar)
Neposredna povezava do sporočila: 22
7.7.2010 15:02:24   
water lily
Ja pr men se dostkrat zmotjo. Brez naročnine sm že tri leta. 100€ bonusa na pogovore so mi kar dvakrat dal...user posted image
ljubim simobiluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 23
7.7.2010 15:04:53   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: water lily

Ja pr men se dostkrat zmotjo. Brez naročnine sm že tri leta. 100€ bonusa na pogovore so mi kar dvakrat dal...user posted image
ljubim simobiluser posted image

no, pol mi je pa logično, da morjo nekje notri pridobituser posted image

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 24
8.7.2010 8:18:43   
dana
Meni pa ni jasno zakaj je 1 SMS zaračunan 2x ali pa celo 3x? Čas pošiljanja je pa vedno do sekunde enak? A je to odvisno od dolžine sporočila al kako? In ti potem če je dolga vsebina zaračunajo kar 3 sms-e?

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?