TomTaylor -> al' nas Simobil malo ***iuiuiu****?! (5.7.2010 17:00:51)
|
Prejšnji mesec sem bila malo bolj pozorna na izpisek in vidim postavko "klic v drugo mobilno omrežje", preverim telefonsko...simobil-ova 040, preverim v telefonu - številka od kolegice, ki je že od vsega začetka na simobilu, preverim tarifo - obračunana po tarifi za klice na druga mobilna omrežja! Okej, se mi ni ljubilo kregat za 3 evre...Danes dobim izpisek. Ponovno sem pozorna na "SMS v tujini" - HR VIP, kjer so me s prvim prejetim SMS-om povabili na prejemanje brezplačnih (!) obvestil o vremenu. Ja, dvakrat sem se na morju prepričala, če so res brezplačni. Okej, so, jih veselo sprejemam, da sem bila na tekočem o stanju vremena. In danes so mi jih vseh 10 (nepošteno) zaračunali - 10x0,20 = 2 evra. 5 evrov v 2-eh mesecih... Pa povem o tem kolegici, ona pa: "pa saj to je znano, da Si.mobil ljudi veselo na*te*gu*je!" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Dejte prosim še ve malo preverjat simobilove račune in z mano podeliti vaše izkušnje. Ne bi rada za brezveze kkšne inštitucije obveščala...
|
|
|
|