TomTaylor
|
jz pa verjamem, da zaposlenim obračunajo primanjkljaj zaradi dveh, s strani policistov navedenih dejstev: 1. Bencin se na veliko krade 2. bencinske postaje niti več ne prijavljajo kraj, ker je tatove v 95% težko najti (največkrat kradejo z avtomobili na kaatere so namestili ukradene tablice) Meni se je par mesecev nazaj zgodilo, da sem tankala poln tank in šla plačat s kartico. Ker kartica iz neznanega razloga ni delovala, sem predlagala, da skočim po gotovino na najbližji bankomat (500 metrov). Ker sem imela oba otroka v avtu, mi še na misel ni prišlo, da bi do bankomata in nazaj šla peš in sama (in to po precej prometni cesti v Kranju) otroke pa pustila tačas same v avtu. Pa še precej se mi je mudilo in z otrokoma peš tudi ne bi šlo...Torej sem jasno povedala, da grem z avtom in otrokoma. Prodajalec je bil proti (valda, notri je bil neplačan bencin in to poln tank). Malo sem se morala zabuniti, da ni moja krivda, če jim terminal ne deluje in da pač grem z avtom, oni pa naj se za ta čas zadovoljijo z mojim osebnim dokumentom, ki mi ga bodo vrnili, ko pridem z denarjem nazaj. Nekako mi je z nezaupanjem vendarle dovolil iti z avtom. Ko sem čez 7 minutk pripeljala nazaj na petrol in se motovilila z avtom iščoč parkirni prostor (takrat sem tudi ugotovila, da ga sploh nimajo) sem v ogledalu že zagledala prodajalca kako je panično pritekel ven za mojim avtomobilom, ker je (očitno in verjetno) mislil, da bom kar pobegnila (ali kaj, ne vem, čemu mu je bilo treba tekat za mojim avtom ). Na blagajni sem nato plačala z gotovino in navrgla, da denar na kartici je torej vsekakor bil (ker je ob večkratnih poskusih jasno namignil, da skoraj verjetno nimam zadostnega stanja na računu)...No, bistvo, hočem povedat, da najbrž ne bi zganjal take panike, če bi Petrol imel zavarovane primere kraje bencina, oziroma, očitno je, da nad zapolenimi izvajajo neke pritiske - glede na moj dogodek tako sklepam.