|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   aerobika...
15.12.2004 20:46:03   
Sisy
ojla punce,

jst sem se pa spet "prklopla" mal na RR,joj kok je luštn k mam študijski dopust pol mam pa tud več časa z vami preklepetat :)-

no in sicer...rabim čist eno laično mnenje....ker že itak vse veste da bi pr nas radi čimprej (po možnosti že učer :duda: imel....:)-) me zanima tole: a mislite da aerbika lahko škoduje? to mislim v primeru da bi zanosila,pa tega še ne bi vedela....ful se bojim da lahko povzročijo preveliki napori spontani splav...:zmeden:

Je pa tko jst včasih rada pretiravam-tud 2ure aerobike na dan,skoraj vsak dan...ampak ne zmeri!!! da ne bo pomote....;)

Dons je bil pač eden od takih mojih "bolj aktivnih" dni pa me je vmes (na pump-u) začel ful špikat v jajčnikih tko da sem se prov ustrašla....:zmeden: sej verjetn ni nič, verjetn sam :hudicek: napoveduje svoj obisk....:grrr:

kaj mislite pa ve?

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1
   aerobika...
15.12.2004 20:51:22   
ameli
Čist laičen odgovor(tako sem prebrala v eni študiji): večinoma se SS zgodi zaradi genetske okvare zarodka in ne kakšnih fizičnih ali drugih naporov. Seveda, pa ni dobro z ničemer pretiravati. Tudi sama sem hodila na aerobiko, vendar sem pred IUI nehala, pa moram priznat, da mi zelo manjka.
lp:rozica:
ameli

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   aerobika...
15.12.2004 21:50:01   
baguSka
Tud jst sm spet z vami! Mi je neki povezava crknla!:zmeden2:
Še dobr da si odprla tole temo Sisy, ker je tud mene zanimal!? Sm tud jst včasih zlo velik telovadla!:sloncek::sloncek:
Zdej je pa tko nanesl da sm mau pustila vse skup. Zarad selitve, pa pozn pridm domou pa tko. Sm zdej začela spet mau po orbitreku skakat!:sloncek: Sm pa slišala, da je to še dobr za :duda: da smo mau bl u kondiciji! Ker tud če nismo je baje dobr da čimveč hodmo in se razmigavamo in to nč ne vpliva na SS. Kvečjem je bolš za naše počutje ko smo :nosecka: in nas pol mau mn vse boli. :bravo::bravo:
Je pa tud mene zadnič k mi je zamujala M med pospraulanjem fuuull neki zabolel v jajčnikih (tok da sm skor skup padla - dobesedno), pol sm pa drug dan zjutri dobila M. :(
Očitno so naši jajčniki res zlo razvajeni! :)-:)-:)-:)- Bomo mogle mau bl pazt na njih! Drgač pa jst mislm da ni panike.. Če telovadš že zdej ni panike, če pa nebi nč telovadla in bi pol kr naenkrat začela na full pa baje ni dobr!
:)

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   aerobika...
15.12.2004 21:51:23   
baguSka
Aja pa še neki k je glih neki tazga! Kaj pa solarij? Ene praujo da ni nč narobe, ene pa full nasprotujejo da čim dlje od njega. Zdej pa sploh ne vem! :zmeden:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   aerobika...
15.12.2004 22:04:33   
Pia73
Glede aerobike, telovadbe,...ni nič narobe, če telovadiš, ko še ne veš, da si noseča. Jaz sem hodila na aerobiko pred prvo nosečnostjo, pa mi je bilo enkrat full hudo delat trebušnjake,... Pa sem mal ejala. Pa sem možu doma razlagala, da sem se verjetno čez praznike zredila, ker sem kar težko telovadila,... Je bilo malo po novem letu. No čez 14 dni pa je CB pokazal :modri: in nosečnost se je srečno končala. Je pa res, da sem potem, ko sem videla :modri: nehala hodit na aerobiko. Obstajajo pa tudi take telovadbe prav za nosečnice,...

Pa če npr. pogledate ono od Power dancerk kako je ona ves čas skakala in bila aktivna pa je z njenim Enejem vse v redu!

Vmes sem potem imela 2 s.s. pa niti povohala nisem kakšne aerobike ali telovadbe,... pa se je žalostno končalo,....

No in sedaj se spet ravno začela hodit na aerobiko pa sem spet kmalu zagledala :modri: in sem spet lahko nehala,... Hvalabogu,...:)-:)-:)-

Glede solarija pa jaz ne bi hodila. No, sicer po mojem ni problem dokler ne zagledaš :modri: kasenje pa ne, ker tudi sončenje odsvetujejo.

Tako, da punce kar telovadite, še zame prosim! :)-:)-:)-

LP Pia73 :metulj:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   aerobika...
15.12.2004 22:40:16   
Sisy
pravijo da solarij ni zdrav in da bojo v prihodnjosti dal napise na solarije,tašne kot so na cigaretih-v tem smisllu da je tud solarij nevaren al neki podobnega.....:ups:

drgač pa jst kr dost tud solarij obiskujem, dokler še nism :nosecka: zakaj pa ne....:)-

glede aerobike sm si pa kr oddahnila-ufff :miska:, ker ful rada hodim migat in se pol toook dobr počutim da bi loh gore premikala! ;)

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   aerobika...
15.12.2004 23:06:17   
baguSka
Joj bog ne daj da nabijejo napise na solarije!:(:(
Mene so pa glih prepričal, da zmerno in pravilno sončenje v solariju k večjem korist kot škod!? :zmeden:
Sm mela enkrat ene bele fleke po telesu, pa sm šla u solarij pa so zginl! Pa še za mojo grdo kožo na obrazu mi full pomaga!? Še dermatolog je reku da nej kr hodm, če vidm da pomaga!:bravo:
Jst le to nism vedla, če je možno da tej žarki kej slabo vplivajo na plod!?:zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   aerobika...
15.12.2004 23:19:25   
Sisy
moja bivša sodelavka ma problematično kožo pa prav da ji edin solarij pomaga :miska: čeprov je najbolš da greš v unga "ta manj" močnega :bravo:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   aerobika...
16.12.2004 11:13:48   
majana
glede aerobike med nosečnostjo samo to! zavedati se moram, da premalo kisika v posteljici pomeni premalo kisika za detece.

Znak pomanjkanja kisika pa je že navadna zadihanost ob telesnem naporu.

Telovadba da, amapak pazljivo, da dobimo dovolj kisika.

lp
Majana

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   aerobika...
16.12.2004 11:48:13   
spella
Glede na to, da sem naredila DIF in da bi tudi jaz rada kmalu postala mamica, mislim takole:
S športom se ukvarjaj dokler ti to paše. Telo ti bo samo povedalo, kdaj pretiravaš (zadihanost, salbost, vrtoglavica...). Mislim, da je pretirana aktivnost predvsem problem za tiste, ki se začnejo ukvarjati z aerobiko ali drugo aktivnostjo šele v nosečnosti. Če pa imaš že "utrjeno telo", te naj ne skrbi, sam ne pa pretiravat. Do tretjega meseca naj bi se lahko ukvarjal z vsemi športnimi panogami, po tretjem pa svetujejo plavanje- morska voda, hoja... odsvetovani pa razumljivo kontaktni športi, taki kjer pride do skokov- tudi tek ali aerobika, športi z žogo... tako so nam svetovali na faksu.

Glede pomanjkanja kisika, ki naj bi ga bilo manj med aktivnostjo, pa mislim,da je med naporom cirkulacija krvi boljša, se pravi tudi prenos kisika, kar lahko za zarodek le koristi, zato jo strokovnjaki tudi pripotočajo. Zadihanost tako ne predstavlja tako zelo velikega problema, razen če se ob tem ne pojavita še slabost in vrtoglavica.

Ti kar pridno telovadi, pazi pa da ne pretiravaš.

LP Špela

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?