Pia73 -> aerobika... (15.12.2004 22:04:33)
|
Glede aerobike, telovadbe,...ni nič narobe, če telovadiš, ko še ne veš, da si noseča. Jaz sem hodila na aerobiko pred prvo nosečnostjo, pa mi je bilo enkrat full hudo delat trebušnjake,... Pa sem mal ejala. Pa sem možu doma razlagala, da sem se verjetno čez praznike zredila, ker sem kar težko telovadila,... Je bilo malo po novem letu. No čez 14 dni pa je CB pokazal :modri: in nosečnost se je srečno končala. Je pa res, da sem potem, ko sem videla :modri: nehala hodit na aerobiko. Obstajajo pa tudi take telovadbe prav za nosečnice,... Pa če npr. pogledate ono od Power dancerk kako je ona ves čas skakala in bila aktivna pa je z njenim Enejem vse v redu! Vmes sem potem imela 2 s.s. pa niti povohala nisem kakšne aerobike ali telovadbe,... pa se je žalostno končalo,.... No in sedaj se spet ravno začela hodit na aerobiko pa sem spet kmalu zagledala :modri: in sem spet lahko nehala,... Hvalabogu,...:)-:)-:)- Glede solarija pa jaz ne bi hodila. No, sicer po mojem ni problem dokler ne zagledaš :modri: kasenje pa ne, ker tudi sončenje odsvetujejo. Tako, da punce kar telovadite, še zame prosim! :)-:)-:)- LP Pia73 :metulj:
|
|
|
|