|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   a ma kdo tale sedež
23.10.2012 10:04:29   
mini86
http://www.babyland.si/otroska-trgovina/otroski-avtosedezi/avtosedezi-skupine-123-od-9-do-36kg/freeon-saturn/avtosedez-freeon-saturn-zelen


sj odločitev je padla in ga gremo konec tedna verjetno iskat pa vseeno..


a ga kdo ima, kako je z "udobjem"....

_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: a ma kdo tale sedež
24.10.2012 10:27:25   
zaspancek1
Te sedeže imajo tudi v Pikapolonici. Hm, Glede na to, da smo imeli podobnega (kar se tiče tiste podloge, vendar pod imenom Nania in skupine 0-18 kg), lahko rečem, da je čisto ok. Blago pač ni ne vem kaj poleti in je dobro dat spodaj kakšno podlogo, sicer pa se nam ni nič obrabilo oz. kaj strgalo (celo barva je ostala nespremenjena). Bi pa mogoče bilo dobro malo pogledat, kako je pritrjen ta vložek (ta. t.i. seat reducer) zgoraj pri glavi - če ni, bo lezel dol, ko otroka ne bo v njem in boš morala vsakič, preden boš otroka dajala noter, to popravljat. Sicer pa - boste to podlogo sploh še potrebovali?

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: a ma kdo tale sedež
24.10.2012 10:31:11   
Tutan
Nimam ga, komentirat pa bolje, da ne začnem, ane user posted image , ker se to zna ful zavlečt user posted image
Razen cene, no, tist je kar ok user posted image

Ok, ne morem, da ne bi - zakaj kombinirane starostne skupine? Kot prvo user posted image

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: a ma kdo tale sedež
24.10.2012 10:56:06   
zaspancek1

Hm, lahko odgovorim le zase - torej zakaj kombinirane starostne skupine? Zato, ker obstajajo nestandardni otroci, pri katerih se ti npr. zgodi, da je otrok prevelik za skupino 9-18 kg, pa vseeno pri dobrih dveh letih premajhen in neprimernen za 15-36. Kaj ti pri tem pomagajo super ocene na crash testih, če otrok ni ne za v prvi ne za v drugi sedež?!? Bore malo, a ne?
Že pri bolj standardnih otrocih je ta prehod pogosto problematičen (mislim predvsem med skupino I (9-18 kg) in II in III(15-36 kg), pri malo večjih otrocih pa še bolj. V teh primerih so kombinirani sedeži idealna rešitev! So navadno večji od sedežev samo ene skupine in je večji otrok npr. še vedno lahko pripet pettočkovno (ter tako varnejši, ker je manj mobilen in je tudi manj možnosti,da je pas (in otrok) nekje, kjer ne bi smel biti), lahko je še vedno obrnjen v nasprotno smer vožnje (skupina 0-18 kg), čeprav je prevelik za lupinico oz. sedež 0-13 kg npr. Skratka - otrok je v takšnem sedežu varnejši, kot pa v sedežu samo ene skupine (ki ima lahko še tako super ocene glede varnosti, pa vseeno ni primeren zanj).
Bo ok odgovor?user posted image

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: a ma kdo tale sedež
24.10.2012 13:26:44   
mini86
Ja ns je ze malo prevelik za unga do 15kg za unga k je pa od tok kg naprej pa se malo premajhen in ga pas prav reze..tut za jahaca je se premajhen..konec koncev pa se temu tut odstrani hrbtni del in je isto pol kokr un sam svoje pase ma..
drgac je pa ze zaspancek dost nadzorno razlozilauser posted image

_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?