Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2013 18:05:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: a lahko kaka "taprava kmečka kuharic... 20.12.2013 18:09:02
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* sem kuhala krompirjeve žgance. NE prvič. danes pa se mi je prvič zgodilo, da so preredki. :((((( ko en žmohtan, namočen pire krompir. in iz te mase nikakor ne gre žgancev delat. a si lahko kako pomagam na hitro? na novo jih ne bi šla delat. pliiiiiiiz! (pa še atu sem jih obljubila) ne da se mi! zdaj "pokuhavam" to brozgo in ful pazim da se ne zazgejo. mogoce bo kaj ratalo.
_____________________________
****************************************************** ....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!! *****************************************************
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2013 18:18:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: a lahko kaka "taprava kmečka kuharic... 20.12.2013 18:25:34
|
|
|
|
LuLu
|
nisem domača pri tem... mogoče še več moke?
|
|
|
|
RE: a lahko kaka "taprava kmečka kuharic... 20.12.2013 18:27:15
|
|
|
|
mateyka
|
kot dodoli - dodaš moko in mešaš ko zmešan dokler ne moreš več? krompir dobro zmečkamo (kar v vodi, ki je ne odlijemo) in pristavimo kozico nazaj na ogenj, zmanjšamo plamen. Nato med stalnim mešanjem s kuhalnico dodajamo moko, dokler se jed precej ne zgosti. Jed nad nizkim plamenom še nekaj časa mešamo, da moka nabrekne. Ko je jed dovolj trda, da se jo da z žlico raztrgati na kosce, je kuhana. http://www.kulinarika.net/recepti/10702/priloge/prekmurski-dodoli-d-d-li-/
< Sporočilo je popravil mateyka -- 20.12.2013 18:28:31 >
|
|
|
|
RE: a lahko kaka "taprava kmečka kuharic... 20.12.2013 18:29:36
|
|
|
|
mateyka
|
meni so dodoli najboljši popečeni
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2013 18:55:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: a lahko kaka "taprava kmečka kuharic... 20.12.2013 18:55:55
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
dodoli od Fredija? ma sem samo postavila skledo nazaj na šporgert in malo mešala, da so se zgostili. za 1x dobro kaze. :) bomo vidli. javim. p.s. baaaaah! ampak žgance pa REEEES znam narest, ne vem kaj me je dandanes ********!!!!!!
_____________________________
****************************************************** ....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!! *****************************************************
|
|
|
|
RE: a lahko kaka "taprava kmečka kuharic... 20.12.2013 19:09:39
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: umbriano IZVIRNO SPOROČILO: mateyka meni so dodoli najboljši popečeni Meni pa preliti z mletimi ocvirki. ali pa kislo smetano !! Njami
_____________________________
Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!! I saw an angel become the devil Still they look pretty good hand in hand Well baby, I don't need any of them Heaven nor hell Volbeat!!
|
|
|
|
RE: a lahko kaka "taprava kmečka kuharic... 20.12.2013 19:12:21
|
|
|
|
mateyka
|
baje je včasih krompir tak, da ni za žgance..
|
|
|
|
RE: a lahko kaka "taprava kmečka kuharic... 20.12.2013 19:14:36
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka baje je včasih krompir tak, da ni za žgance.. PA NE MOJ! direkt iz njive! ne pravociraj!!!!!
_____________________________
****************************************************** ....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!! *****************************************************
|
|
|
|
RE: a lahko kaka "taprava kmečka kuharic... 20.12.2013 19:15:37
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda IZVIRNO SPOROČILO: umbriano IZVIRNO SPOROČILO: mateyka meni so dodoli najboljši popečeni Meni pa preliti z mletimi ocvirki. ali pa kislo smetano !! Njami a je ktera že slisala za ocvirke? ups, Umbriano!
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 20.12.2013 19:16:57 >
_____________________________
****************************************************** ....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!! *****************************************************
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2013 19:54:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: a lahko kaka "taprava kmečka kuharic... 20.12.2013 20:19:37
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: umbriano IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* IZVIRNO SPOROČILO: alda IZVIRNO SPOROČILO: umbriano IZVIRNO SPOROČILO: mateyka meni so dodoli najboljši popečeni Meni pa preliti z mletimi ocvirki. ali pa kislo smetano !! Njami a je ktera že slisala za ocvirke? ups, Umbriano! Jih rabiš? ta boljši pravi domači Prekmurski njami
_____________________________
Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!! I saw an angel become the devil Still they look pretty good hand in hand Well baby, I don't need any of them Heaven nor hell Volbeat!!
|
|
|
|
RE: a lahko kaka "taprava kmečka kuharic... 20.12.2013 21:07:52
|
|
|
|
mateyka
|
slab krompir maš..
|
|
|
|
RE: a lahko kaka "taprava kmečka kuharic... 20.12.2013 21:16:28
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka slab krompir maš.. se ne spoznam na te žgance, ampak meni je tudi to prišlo na misel
< Sporočilo je popravil LuLu -- 20.12.2013 21:17:13 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2013 9:31:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: a lahko kaka "taprava kmečka kuharic... 21.12.2013 9:56:59
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ja. malo sem jih še pustila na ognju in ful mešala, da se ne zažge. niso bli tolko čvrsti, kot bi morali bit, anpak je blo ok. krompir je pa vredu. sem ze večkrat delala iz tega krompirja. samo vceraj ocitno nisem zlila vse vode ven.
_____________________________
****************************************************** ....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!! *****************************************************
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?