Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zopet jaz in ta klomifen.... 10.3.2005 11:20:26
|
|
|
|
mujcek
|
jaz te ne bom nikam poslala, verjamem, da te vse zanima, tudi mene je ko sem prvič jemala klomifen. Jaz nisem imela rednih M, prejšnji mesec sem jo po klomifenu dobila na 31 dan in je bila zeeeloo močna in boleča kot še nikdar prej:( Če imaš bolj slabo M, bi ti priporočala, da narediš za vsak slučaj test, ker če si :nosecka: in boš klomifen jedla lahko to škodi :duda:. Meni je G svetoval, da če M ne bo takšna kot treba-močna oziroma takšna kot ponavadi; da je dobro vseeno test naredit:zmeden2:
|
|
|
|
Zopet jaz in ta klomifen.... 10.3.2005 11:36:53
|
|
|
|
Mijavček
|
OJ, Seveda, da ti bomo pomagale, če zmoremo... kakšne maš :) Skratka, tudi meni je G rekla, da se po Klomifenu zna za kakšen dan zavlečt M, jaz ga jemljem od 5-9 dne in tudi, rekla mi je, da če nisem ziher a je M al ni , oz, če ni toka rdeče krvi, naj naredim test, ker med :nosecka: KLomifen lahko škodi. LP Mijavček:muca:
|
|
|
|
Zopet jaz in ta klomifen.... 10.3.2005 11:51:45
|
|
|
|
biba77
|
Jaz sem prvo M po Klomifenu dobila 28. dan, v drugem ciklusu 30. dan, v tretjem pa sloh ne in sem jo morala z Dabrostonom vzpodbudit...:zmeden::zmeden2::zmeden2::zmeden: Potem pa je bila tako mocna, da sem zvezdice vidla... :(:(
|
|
|
|
Zopet jaz in ta klomifen.... 10.3.2005 14:34:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem ga jemala tri mesece. Do zanositve ni prišlo. Menstruacijo sem imela običajno na 25 dni, kot ponavadi.:)
|
|
|
|
Zopet jaz in ta klomifen.... 10.3.2005 15:48:58
|
|
|
|
anja 26
|
Res iz srca HVALA:rozica: HVALA:rozica: HVALA.:rozica: Ni mi jasno sam neki kaplja ta hudicek:M pa niti ne ta prave barve, klomifen moram začet jemati čez dva dni tako, če ne bo do takrat "prava"M bom naredila test za vska slučaj. Zalte ste :rozica: :rozica: rozica: Anja 26:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?