Zopet jaz in ta klomifen.... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

anja 26 -> Zopet jaz in ta klomifen.... (10.3.2005 11:05:45)

Pozdravček vsem :rozica:

Zopet jaz in ta klomifen, Po vsem prebranim na to temo mi še vedno ni jasno.:zmeden::zmeden:

Prav, imam PCO (vedno imela redne M na 28-30 dni) in papcam klomifen kar naj bi vzpodbudil O in to se je tudi videlo na F-testu (praprot) in BT katera mi je tudi pred jemanjem klomifena vedno narasla med O.

Po prvem mescu jemanja klomifena sem dobila zopet M na 28 dan, sam ni običajna kar nekaj se zmrduje bi pa nebi.
- A je to običajno?
- Kot sem brala vas je večina pred jemanjem klomifena imelo neredno M?
- Koliko v resnici pomaga ta klomifen?

:ups:Saj bo razumela če me boste nekam poslale ma zame je to nekaj »novega« in me o tem čimveč zanima.:ups::(

Lp Anja 26, no letos 27 :rozica:

mujcek -> Zopet jaz in ta klomifen.... (10.3.2005 11:20:26)

jaz te ne bom nikam poslala, verjamem, da te vse zanima, tudi mene je ko sem prvič jemala klomifen. Jaz nisem imela rednih M, prejšnji mesec sem jo po klomifenu dobila na 31 dan in je bila zeeeloo močna in boleča kot še nikdar prej:( Če imaš bolj slabo M, bi ti priporočala, da narediš za vsak slučaj test, ker če si :nosecka: in boš klomifen jedla lahko to škodi :duda:. Meni je G svetoval, da če M ne bo takšna kot treba-močna oziroma takšna kot ponavadi; da je dobro vseeno test naredit:zmeden2:

Mijavček -> Zopet jaz in ta klomifen.... (10.3.2005 11:36:53)

OJ,

Seveda, da ti bomo pomagale, če zmoremo... kakšne maš :)

Skratka, tudi meni je G rekla, da se po Klomifenu zna za kakšen dan zavlečt M, jaz ga jemljem od 5-9 dne in tudi, rekla mi je, da če nisem ziher a je M al ni , oz, če ni toka rdeče krvi, naj naredim test, ker med :nosecka: KLomifen lahko škodi.

LP

Mijavček:muca:

biba77 -> Zopet jaz in ta klomifen.... (10.3.2005 11:51:45)

Jaz sem prvo M po Klomifenu dobila 28. dan, v drugem ciklusu 30. dan, v tretjem pa sloh ne in sem jo morala z Dabrostonom vzpodbudit...:zmeden::zmeden2::zmeden2::zmeden: Potem pa je bila tako mocna, da sem zvezdice vidla... :(:(

Anonimen -> Zopet jaz in ta klomifen.... (10.3.2005 14:34:38)

Jaz sem ga jemala tri mesece. Do zanositve ni prišlo. Menstruacijo sem imela običajno na 25 dni, kot ponavadi.:)

anja 26 -> Zopet jaz in ta klomifen.... (10.3.2005 15:48:58)

Res iz srca HVALA:rozica: HVALA:rozica: HVALA.:rozica:

Ni mi jasno sam neki kaplja ta hudicek:M pa niti ne ta prave barve, klomifen moram začet jemati čez dva dni tako, če ne bo do takrat "prava"M bom naredila test za vska slučaj.

Zalte ste :rozica: :rozica: rozica:

Anja 26:rozica:

Janika -> Zopet jaz in ta klomifen.... (11.3.2005 11:44:18)

Pozdravljene,

tudi jaz sem jemala klomifen pa sem imela M vsak mesec na cca. 32 dni. Spodbujal naj bi O. BT se ni dvignila popolnoma nic, enako kot ce ne bi jemala. Potem sem nehala. Cez dva meseca ko nisem vec jemala klomifena sem zanosila. Med jemanjem klomifena mi je bilo slabo ko hudič.

:nosecka:23t

Stran: [1]