Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zobozdravnik za otroke - Lj.- Bežigrad, Č... 5.3.2011 23:12:31
|
|
|
|
ema82
|
jaz res toplo priporočam našo zobozdravnico v zd bežigrad dr.Tamara Feužer,sem šla res z velikim strahom s sinom k zobarju,ker je imel luknjico in sem vedela da bo vrtanje,pa sem doživela res lepo presenečenje,dr Feužer je celotno vrtanje in delanje plombice spremenila v malo pravljico in je naš mali res užival na stolu,še trznil ni pri vrtanju in je naslednjič komaj čakal da gre spet ko je imel kontrolo,res je super prijazna zobozdravnica!:)
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik za otroke - Lj.- Bežigrad, Č... 7.3.2011 18:29:01
|
|
|
|
Majchi
|
ema, hvala za info! Glih nekaj takega iščemo, ja! Ker vem, da bojo od prvega obiska odvisni vsi naslednji. Zaenkrat nima strahu, ker ji je do 3 let pripadala dr.Lidija Rahne iz ZD Šiška, ampak zdaj je pa konec.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Določitev spola.
пеперутка16
Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: