Zobozdravnik za otroke - Lj.- Bežigrad, Črnuče (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

Majchi -> Zobozdravnik za otroke - Lj.- Bežigrad, Črnuče (5.3.2011 20:51:18)

Izbiram zobarja za tamalo (maja bo 4 leta), pa me zanima, če katera pozna oz. lahko priporoči katero od zobozdravnic, ki delajo za Bežigradom ali pa v Črnučah. Rada bi kakšno toplo in prijazno zobarco s tapravim pristopom, da ne bo obisk zobarja za vedno problem.

Priporočam se torej za vse info, izkušnje, mnenja... Vnaprej hvala!

ema82 -> RE: Zobozdravnik za otroke - Lj.- Bežigrad, Črnuče (5.3.2011 23:12:31)

jaz res toplo priporočam našo zobozdravnico v zd bežigrad dr.Tamara Feužer,sem šla res z velikim strahom s sinom k zobarju,ker je imel luknjico in sem vedela da bo vrtanje,pa sem doživela res lepo presenečenje,dr Feužer je celotno vrtanje in delanje plombice spremenila v malo pravljico in je naš mali res užival na stolu,še trznil ni pri vrtanju in je naslednjič komaj čakal da gre spet ko je imel kontrolo,res je super prijazna zobozdravnica!:)[sm=bravo.gif]

Majchi -> RE: Zobozdravnik za otroke - Lj.- Bežigrad, Črnuče (7.3.2011 18:29:01)

ema, hvala za info! Glih nekaj takega iščemo, ja! Ker vem, da bojo od prvega obiska odvisni vsi naslednji. Zaenkrat nima strahu, ker ji je do 3 let pripadala dr.Lidija Rahne iz ZD Šiška, ampak zdaj je pa konec.

šunkica -> RE: Zobozdravnik za otroke - Lj.- Bežigrad, Črnuče (14.3.2011 12:26:38)

Ali ima katera kake izkušnje z zobarji za majhne otroke (do 1 leta), Bežigrad ali Črnuče? Posebej v Črnučah?

Stran: [1]