|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Znižanje plačila vrtca
3.8.2009 13:50:19   
ery
Ojla

Mene pa zanima, če je kaj pomembno kdo od staršev je vlagatelj pri znižanju plačila? A je kaj važno glede plačila?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Znižanje plačila vrtca
3.8.2009 13:51:42   
ledenaa
Ne ni

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.8.2009 13:53:37   
zmajči25
Ni pomembno kdo je vlagatelj, vsi dohodki družine se seštejejo in delijo s številom druž. članov in te na podlagi tega uvrstijo v plačilni razred.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.8.2009 16:19:52   
Onasiss
A katera ve katere olajšave upoštevajo? Kateri krediti pridejo v poštev???

So what....

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.8.2009 20:33:17   
lenca1
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

A katera ve katere olajšave upoštevajo? Kateri krediti pridejo v poštev???

Vem, da v MOL upoštevajo stanovanjski kredit (ampak samo kredit, ki je bil namenjen nakupu nepremičnine-osnovnemu reševanju stanovanjskega problema, ne pa tudi kredite, ki so bili porabljeni za adaptacijo). Moj kredit npr. niso upoštevali, ker je bil namenjen za prenovo, čeprav sva kupla zelo staro in razpadajoče stanovanje, ki je kar klicalo po prenovi, ampak kaj češ - imajo polno enih kriterijev na občini, na podlagi katerih ti nekaj upoštevajo oz. ne. Za druge olajšave ne vem.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.8.2009 21:04:03   
ery
Za avto kredit pa ne upoštevajo a ne? gotovo ne.

To izpolneš samo to vlogo pač.. oddaš do 15.8. in potem moraš do 15.11. novo vlogo oddat, sem prav razumela? Podatke o plači pa dobijo na davčni?

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.8.2009 21:07:28   
sabin
Ojla, a za te dodatne olajšave obstaja kakšna zakonska podlaga??user posted image  Na občini so me hitro odslovili, ko sem prišla tja z dodatno prošnjo za znižanje plačila vrtca!

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.8.2009 8:34:04   
Tisana
Če jaz kaj vem, potem upoštevajo samo kredit za nakup stanovanja oz. hiše na območju MOL, pa po mojem mora biti nepremičnina namenjena za bivanje družine.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu sabin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.8.2009 8:40:50   
Onasiss
KJe piše kaj o teh kriterijih?

So what....

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.8.2009 12:01:49   
Lilita
Zanima me za novo vlogo: za novo šolsko leto 2009 se vpisujejo podatki iz leta 2007? Mam prav?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.8.2009 19:33:32   
Mesečnica
IZVIRNO SPOROČILO: Lilita

Zanima me za novo vlogo: za novo šolsko leto 2009 se vpisujejo podatki iz leta 2007? Mam prav?

Za september, oktober, november in december 2009 se upoštevajo tvoji (in partnerjevi) dohodki za leto 2007, vendar ti jih ni treba vpisovati v vlogo, ker občine zdaj podatke pridobijo neposredno od DURS-a. Ti vpišeš samo podatke o premoženju (nepremičnine, avto ipd.) ter s podpisom občini dovoliš, da pri DURSu pridobi podatke o tvojih (in partnerjevih) dohodkih. Za celo koledarsko leto 2010 pa se bodo upoštevali podatki za leto 2008, zato bo treba do 15. novembra oddati novo vlogo za znižano plačilo vrtca.

Če pa je otrok že v vrtcu (ga ne vpisuješ na novo), potem ti nove vloge seveda ni treba oddati. Če pa vpisuješ drugega otroka (en pa je že v vrtcu), potem moraš oddati le vlogo za uveljavljanje pravice do oprostitve plačila vrtca za tega otroka.

Upam, da sem bila razumljiva user posted image

< Sporočilo je popravil Mesečnica -- 5.8.2009 19:34:08 >

(odgovor članu Lilita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.8.2009 20:57:42   
Lilita
Hvala za pojasnilo. Ravno danes, ko sem šla po hčerko, sem v omarici našla podobno pojasnilo.

Hči je začela z obiskovanjem vrtca letos marca. Torej bom dala od 1.10-15.11. letos še eno vlogo za preteklo leto za izračun 2010.

(odgovor članu Mesečnica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.8.2009 13:06:27   
arsha
Kateremu pristojnemu uradu občine  (v mojem primeru MOL) pa vlogo oddam? A izpostava MOL-Bežigrad, kjer imam stalno bivališče?

LPA

(odgovor članu Lilita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.8.2009 13:47:07   
urška76

IZVIRNO SPOROČILO: arsha

Kateremu pristojnemu uradu občine  (v mojem primeru MOL) pa vlogo oddam? A izpostava MOL-Bežigrad, kjer imam stalno bivališče?

LPA

Ponavad se odda v računovodstvo vrtca. Vsaj pri nas je tako.

(odgovor članu arsha)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.8.2009 13:50:58   
cv3rklic4
tudi pri nas oddamo vlogo v vrtcu

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.8.2009 9:12:48   
emaa
V Lj se odda v vrtcu, drugje pa večinoma na občini. Če se kaj spremeni, kar je podlaga za izračun vrtca, se pa odda dopolnitev vloge.

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.8.2009 9:37:08   
Onasiss
Konc koncev je čist vseen kam se odda, ker vrtec to pošlje na občino, ker oni to obravnavajo....

So what....

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?