|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Znaki alergije na KM
25.3.2008 16:58:11   
karolinca
Lepo prosim vse, ki se spoznate na znake alergije na kravje mleko, da mi pomagate. Kakšni so znaki????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Znaki alergije na KM
25.3.2008 17:17:58   
ma19teja
Živjo,

naš tamal (19m) je imel zelo redko blato in trebušne krče, nobenih drugih znakov.

Večji, ki pa je alergičen na jajca.... pa samo kožne izpuščaje po celem telesu, največ po obrazu.

Upam, da sem ti kaj pomagala.

Lp,
Mateja

(odgovor članu karolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.3.2008 17:57:25   
žigolino
redko včasih ful zaudarjajoče blato,trebušne krče,rdeča suha lička včasih z rdečimi pikicami

(odgovor članu ma19teja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.3.2008 20:24:39   
biga
Mi imamo alergijo od 6. tedna, ko je jokal dva dni skupaj in imel hude krče, drugih znakov ni bilo. Tudi pozneje ni imel nobenih znakov, čeprav je glede na izvide alergija prisotna. Je pa najpogosteje atopični dermatitis - izpuščaji po telesu, predvsem po pregibih. Lahko tudi driska, bruhanje, težave na dihalih.

(odgovor članu žigolino)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.3.2008 20:35:13   
tatam
Naš je imel le ogromno izpuščajev po obrazu,pa malo manj po hrbtu.Pa ponavljajoče perianalne abscese.Brez krčev,drisk...

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
25.3.2008 22:50:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tatam)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.3.2008 22:59:57   
lelaval
Najstarejša ima alergijo na KM - pokazalos e je tako, da je v loku bruhala, po celem telesu pa imela izpuščaje - kot koprivnica (zgledalo je odbesedno tako, kot bi se valjala v koprivah). Jaz sem jo 3 mesece le dojila, ko pa sem ji dala dodatek, pa je po nekje 10 minutah nastala reakcija, ki sem jo zgoraj opisala.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu karolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.6.2008 10:29:31   
lunca2
Naš je alergičen na KM od tretjega meseca. Imel je krče proti večeru in jokal (sploh se ga ni dalo potolažiti, se je bol drl kot jokal) med 18-21 uro zvečer ni imel nobenih izpuščajev ali kaj podobnega.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.6.2008 8:12:46   
ella2006
Naš tamali pa je že od rojstva hropel, kot da bi bil asmatik. Koža pa je bila samo na kolenih malo suha. Po 1 mesecu pa je bil veliko nahoden, tako da so pri 3 mesecih ugotovili alergijo na KM in jajca, po uvedbi diete se je stanje zelo spremenilo.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.6.2008 11:26:49   
izabella1
Moja je bila pikasta po obrazu, vratu in za ušesi, kasneje še flekasta po telesu. Kakala je zeleno s krvavimi nitkami. Bruhala ni, edino kasneje pri uvajanju KML je. Čez cel dan je bila nemirna, ponoči je kljub temu vedno pridno spala.

< Sporočilo je popravil izabella1 -- 10.6.2008 11:27:12 >

http://bialovesstrawberries.blogspot.com/

(odgovor članu ella2006)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.6.2008 21:35:26   
tejči77
Moja mala je imela drisko in vročino, hude krče pa ves čas. Jokala mi je po ves dan. Pri 4 tednih so ugotovili alergijo na KM, driska se je umirila, krči pa niso ponehali vse do 6 meseca. Dieto imamo še danes.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu izabella1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......