Znaki alergije na KM (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Alergija

Sporočilo

karolinca -> Znaki alergije na KM (25.3.2008 16:58:11)

Lepo prosim vse, ki se spoznate na znake alergije na kravje mleko, da mi pomagate. Kakšni so znaki????

ma19teja -> RE: Znaki alergije na KM (25.3.2008 17:17:58)

Živjo,

naš tamal (19m) je imel zelo redko blato in trebušne krče, nobenih drugih znakov.

Večji, ki pa je alergičen na jajca.... pa samo kožne izpuščaje po celem telesu, največ po obrazu.

Upam, da sem ti kaj pomagala.

Lp,
Mateja

žigolino -> RE: Znaki alergije na KM (25.3.2008 17:57:25)

redko včasih ful zaudarjajoče blato,trebušne krče,rdeča suha lička včasih z rdečimi pikicami

biga -> RE: Znaki alergije na KM (25.3.2008 20:24:39)

Mi imamo alergijo od 6. tedna, ko je jokal dva dni skupaj in imel hude krče, drugih znakov ni bilo. Tudi pozneje ni imel nobenih znakov, čeprav je glede na izvide alergija prisotna. Je pa najpogosteje atopični dermatitis - izpuščaji po telesu, predvsem po pregibih. Lahko tudi driska, bruhanje, težave na dihalih.

tatam -> RE: Znaki alergije na KM (25.3.2008 20:35:13)

Naš je imel le ogromno izpuščajev po obrazu,pa malo manj po hrbtu.Pa ponavljajoče perianalne abscese.Brez krčev,drisk...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.3.2008 22:50:40)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

lelaval -> RE: Znaki alergije na KM (25.3.2008 22:59:57)

Najstarejša ima alergijo na KM - pokazalos e je tako, da je v loku bruhala, po celem telesu pa imela izpuščaje - kot koprivnica (zgledalo je odbesedno tako, kot bi se valjala v koprivah). Jaz sem jo 3 mesece le dojila, ko pa sem ji dala dodatek, pa je po nekje 10 minutah nastala reakcija, ki sem jo zgoraj opisala.

lunca2 -> RE: Znaki alergije na KM (5.6.2008 10:29:31)

Naš je alergičen na KM od tretjega meseca. Imel je krče proti večeru in jokal (sploh se ga ni dalo potolažiti, se je bol drl kot jokal) med 18-21 uro zvečer ni imel nobenih izpuščajev ali kaj podobnega.

ella2006 -> RE: Znaki alergije na KM (10.6.2008 8:12:46)

Naš tamali pa je že od rojstva hropel, kot da bi bil asmatik. Koža pa je bila samo na kolenih malo suha. Po 1 mesecu pa je bil veliko nahoden, tako da so pri 3 mesecih ugotovili alergijo na KM in jajca, po uvedbi diete se je stanje zelo spremenilo.

izabella1 -> RE: Znaki alergije na KM (10.6.2008 11:26:49)

Moja je bila pikasta po obrazu, vratu in za ušesi, kasneje še flekasta po telesu. Kakala je zeleno s krvavimi nitkami. Bruhala ni, edino kasneje pri uvajanju KML je. Čez cel dan je bila nemirna, ponoči je kljub temu vedno pridno spala.

tejči77 -> RE: Znaki alergije na KM (15.6.2008 21:35:26)

Moja mala je imela drisko in vročino, hude krče pa ves čas. Jokala mi je po ves dan. Pri 4 tednih so ugotovili alergijo na KM, driska se je umirila, krči pa niso ponehali vse do 6 meseca. Dieto imamo še danes.

Stran: [1]