|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zimski čevlji za enoletnika
10.12.2009 20:43:44   
škratek1
Lepo prosim, katere zimske čevlje / škornje naj kupim sinu, ki je komaj shodil? Do sedaj je bil v Robeezkah - mini shoes, zdaj pa je postalo premrzlo, pa še sneg bo user posted image . Doma je prav tako v Robeez ali Pediped copatkih.

Rada pa bi res kvalitetne in ne vem, kje naj začnem...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zimski čevlji za enoletnika
10.12.2009 21:15:06   
zez76
Mi smo mu kupili Superfit! user posted image

(odgovor članu škratek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.12.2009 7:01:23   
pupika
Tudi mi smo že dve leti na superfitkah, in so izredno mehke za hodit. Medtem ko je imel pri enem letu cicibanove in jih je imel obute ene 2 krat, superfitke pa kar celo zimo.

(odgovor članu zez76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.12.2009 9:06:58   
ksenija12
Mi imamo Superfit..sem že kar nekajrat napisala, da so edini, pri katerih jima nogica ostane topla od znotraj in preiskušeno ne premočijo, tako da jih imamo tudi za sankanje...smo lani pred supefitkami kupili neke poceni pri deichmanu in je bilo rečeno, da ne premočijo, pa so premočili, pa še nogice sta imela oba mrzle..

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.12.2009 9:46:21   
lenca1
Superfit - najboljši zimski čevelj, naša jih ima letos in je nogica res topla. Vzeli smo tiste goretex, res da so mal dražje, amapk vse ki so kupile kdaj te goretex Superfitke ti bodo enoglasno lahko potrdile, da so vredne tega denarja - lani smo s prijatelji bili v Kranjski gori in je njihov tamal gazil po največji plundri (stopljen sneg - vodeno) in sm si rekla, če pa tole zdrži, da ne premoči, jih naslednje leto dobi tudi naša - no zdej jih imamo in so res fajn. Nosi pa tudi njihove spomladansko/jesenske čeveljčke in pa copatke za v vrtec.

(odgovor članu škratek1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.12.2009 10:30:52   
loncica
Superfit goretex. Jih je imel lani ko je komaj shodil, tudi letos smo mu jih kupili. Sicer so res drage, ampak dobre.

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.12.2009 11:47:41   
žabic@
Kje pa prodajajo te Superfit goretex čevlje?

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.12.2009 12:16:25   
marjetka
stara je 2, 5 in sm ji letos kupila superfi, zanje sem dala 80 eur (goreteks) in včeraj vsa razačorana ugotovila, da ima tudi v njih mrzle nogice, tako da ni nobenega zagotovila,
lp 

(odgovor članu škratek1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.12.2009 15:21:51   
škratek1
Hvala vsem za odgovore.
Tudi mene zanima, kje prodajajo Superfit čevlje, jih gremo zagotovo "probat", če imate tako dobre izkušnje.

(odgovor članu marjetka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.12.2009 19:40:30   
jakaracman
V lj ijh imajo v hali A , v ARI na Celovški.Moja jih ima vsako leto in nikoli niso premočile.

(odgovor članu škratek1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.12.2009 20:36:36   
barbi007
Zakaj pa ne bi sprobala GEOX čevlje? Mi jih imamo in se mi zdijo ful boljši od Superfitk, ker so precej širši modeli. Noga se tako zelo ne poti v njih, ker v superfitkah so se našemu noge skoraj skuhale. So pa ravno tako zelo mehki in nepremočljivi. Samo je potrebno pazit, ker je odvisno od modela. Nekateri so kar trdi modeli in nimajo goretexa. Je treba sprobat.

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.12.2009 21:06:41   
zez76
V Ari imaš sedaj tudi 20% popusta!user posted image

(odgovor članu barbi007)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
11.12.2009 21:53:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zez76)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
12.12.2009 1:24:36   
nananaja
Moja (1,5 let) je lani celo zimo nosila skibucke Olang, so bili notri iz mucka, nikoli niso premočili, četud je po lužah hodila, nikoli mrzla noga. Mogoče bo katera rekla, da so trde, a meni se ne zdijo tako zelo, sem upognila podplat v roki. sem dala okoli 30€. Isto firmo sem sem podobne čevlje nosila sama, sem se super počutila v njih, pa sem narančna glede tega - me rad boli podplat.
Letos sem mlajši kupla superfit goretex, ker sem dobila na razprodaji zadnjo številko (prenavljali mass), vendar je zadnjič, ko je bila v vozičku, ni imela toplih nog, so mehke a tudi so tanke. če bi hodila, bi mogoče sedaj še imela tople noge, v hudem mrazu pa nisem prepričana. Če ne bi bile 10€ jih ne bi kupila, bo stara eno leto in je ravno naredila prve korake. Zunaj bo več v vozičku kot bo pa hodila, upam, da ne bo treba kupovar še dodatnih čevljev.
Za starejšo sem letos tudi gledala superfit (na razprodaji njene cifre nisem dobila) namenoma, ker ga rako pohvalite, nisem pa dobila takih, ki bi bile toliko boljše od lanskih, da bi zanje dala še enkrat več. Sem pa težje dobila Olang kot lani.

< Sporočilo je popravil nananaja -- 12.12.2009 1:29:08 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.12.2009 8:15:24   
mateyka
mi smo imeli prvo leto geox-ke škornje drugo leto pa imamo superfit. zdi se mi pa da smo obakrat prav izbrali. geox-ke se mi zdijo mehkejše in so ji bili za prvo obdobje super, zdaj pa skače ko manijak po lužah in blatu in so superfit goretex škornji, ki so bolj robustni prav fini, ker je ko mali tankec - v največji drek je najbolj fino zagazit user posted image

(odgovor članu nananaja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.12.2009 20:56:08   
lenca1
Superfit prodajajo v Massu, , Humanic, Stiefelkonig (v BTC-ju bodo zaprli to trgovino in imajo vse -70%, tako da sm jaz naši kupla letos Superfitke za 19€user posted image , drgač pa je cena med 60€-80€).

(odgovor članu škratek1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.12.2009 9:58:31   
mate0ja
superfit user posted image user posted image user posted image user posted image . Če jih dobiš pa še znižane je pa sploh super. 

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Spontani splav
Michonne RR

Ali ste kdaj doživele spontani splav?

Da (48%)

Ne (52%)

Število vseh glasov: 23

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!