nananaja -> RE: Zimski čevlji za enoletnika (12.12.2009 1:24:36)
|
Moja (1,5 let) je lani celo zimo nosila skibucke Olang, so bili notri iz mucka, nikoli niso premočili, četud je po lužah hodila, nikoli mrzla noga. Mogoče bo katera rekla, da so trde, a meni se ne zdijo tako zelo, sem upognila podplat v roki. sem dala okoli 30€. Isto firmo sem sem podobne čevlje nosila sama, sem se super počutila v njih, pa sem narančna glede tega - me rad boli podplat. Letos sem mlajši kupla superfit goretex, ker sem dobila na razprodaji zadnjo številko (prenavljali mass), vendar je zadnjič, ko je bila v vozičku, ni imela toplih nog, so mehke a tudi so tanke. če bi hodila, bi mogoče sedaj še imela tople noge, v hudem mrazu pa nisem prepričana. Če ne bi bile 10€ jih ne bi kupila, bo stara eno leto in je ravno naredila prve korake. Zunaj bo več v vozičku kot bo pa hodila, upam, da ne bo treba kupovar še dodatnih čevljev. Za starejšo sem letos tudi gledala superfit (na razprodaji njene cifre nisem dobila) namenoma, ker ga rako pohvalite, nisem pa dobila takih, ki bi bile toliko boljše od lanskih, da bi zanje dala še enkrat več. Sem pa težje dobila Olang kot lani.
|
|
|
|