|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zima in jajčka???
22.12.2010 13:59:31   
posh
Eno vprašanje in sicer moj dojenček je v zimskih oblačilih prevelik za v jajčko, premali pa za v avtosedež, ker še ne sedi. Kako ste to rešili??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zima in jajčka???
22.12.2010 14:02:53   
Čebel@
pokrila sem jo s tadebelo dekico do avtomobila,pol pa itak odkrila....al ti misliš za zunaj vozit?

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.12.2010 14:09:51   
posh

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

pokrila sem jo s tadebelo dekico do avtomobila,pol pa itak odkrila....al ti misliš za zunaj vozit?

Ne, za v avto. Hvala, tudi ideja.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.12.2010 16:10:04   
Aninchy
jst sem zadevo rešla tak, da sem kupila avtosedež 0 + / 1 user posted image so ravno v akciji eni v BC.... pa da ma naklon pride zelo pravuser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.12.2010 17:34:13   
K_a_t_i
10 kilski in 72cm dolg dojenček gre še vedno bp v lupinico - tudi v bundici. V pajacu ga pa res še nisem probala dat in ga tudi ne bom.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.12.2010 18:34:11   
mayci
Jaz sem kupila zimsko vrečo za lupinico, v avtu je user posted image odkrita in oblečena v tanjšo jaknico (odpeto), ko jo pa kam nesem, pa dam samo kapico na glavo in  zapnem jaknico in vrečo (pride čisto do vratu zaprta). user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.12.2010 18:49:46   
Volga
Naslov je pa več kot vrhunski user posted image  mater, kot bi bili polpismeni.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.12.2010 19:04:54   
anckabancka
Volga, se strinjam. Sem razmišljla, da je kaj v zvezi s fantki pozimi - jajčki, pa to user posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.12.2010 19:07:45   
HHH
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka

Volga, se strinjam. Sem razmišljla, da je kaj v zvezi s fantki pozimi - jajčki, pa to user posted image user posted image user posted image

Uf, sem že mislila da sem samo jaz čudna, pa vidim da nas je večuser posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.12.2010 19:14:14   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: HHH

IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka

Uf, sem že mislila da sem samo jaz čudna, pa vidim da nas je večuser posted image

ja, valjda nas je več...mislim, pa nismo vsi pol/ne/pismeni.

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.12.2010 19:27:10   
podjetnica
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Kakšni so šele tvoji naslovi user posted image user posted image , samo ne tukaj. Samo čakaš kje boš uletela, da stresaš svoj gnev in sarkazem.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.12.2010 19:30:55   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: podjetnica

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Kakšni so šele tvoji naslovi user posted image user posted image , samo ne tukaj. Samo čakaš kje boš uletela, da stresaš svoj gnev in sarkazem.

Slovnico obvladam, res, ja. A te kaj žre, peče, boli? Nisi sprejeta? Te ljudje ne marajo? Kaj te matra, podjetnica? Bi rada kaj povedala? Izvoli.

(odgovor članu podjetnica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.12.2010 19:45:39   
podjetnica
Nič me ne peče in boliuser posted image user posted image Ljudje me pa kar marajo, sploh MOŽ , kar mi je najbolj pomembno.user posted image user posted image Ker sem doma zadovoljna in zadovoljena, se ne rabim nikjer ven metat.user posted image
Zdaj pa nočko, se grem k možeku stisnit. Pa pauser posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.12.2010 20:04:43   
tassika
JAz sem pa zgleda res čudna mama, otroka nikoli nimam v avtu v bundi ali ostalem, jo slečem, naštimam gretje na 21. ČE je avto zelo hladen jo malo pokrijem z dekico in nato odkrijem. Enako sem delala lani v lupinici, dala kapo in debelo deko in hop v avto. Zdaj ko je večja prideva do avta v bundici, jo slečem in ko gremo vn nazaj oblečem, tudi jaz en maram biti v avtu oblečena.

< Sporočilo je popravil tassika -- 22.12.2010 20:05:27 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu podjetnica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.12.2010 20:17:48   
Naja31
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

JAz sem pa zgleda res čudna mama, otroka nikoli nimam v avtu v bundi ali ostalem, jo slečem, naštimam gretje na 21. ČE je avto zelo hladen jo malo pokrijem z dekico in nato odkrijem. Enako sem delala lani v lupinici, dala kapo in debelo deko in hop v avto. Zdaj ko je večja prideva do avta v bundici, jo slečem in ko gremo vn nazaj oblečem, tudi jaz en maram biti v avtu oblečena.

Ja, no, za 5minut vožnje pa res ne bom vsakič otroka slačila in oblačila. pa saj se avto ne ogreješe preden pridemo na cilj.
Za polure vožnje bi ga pa že slekla.Ampak za to mestno vožnjo pa no way.

Oba otroka sta v zimskem času bila stara 8,9 mesecev,precej velika otroka za svojo starost, pa sta brez problemov bila v lupinici v vseh zimskih oblačilih.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.12.2010 21:42:52   
mateyka
jaz sem tudi prvi hip mislila, da je vprašanje kako fantkova jajčka posebej zavarovat v zimskem času..

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.12.2010 21:55:55   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Ja, no, za 5minut vožnje pa res ne bom vsakič otroka slačila in oblačila. pa saj se avto ne ogreješe preden pridemo na cilj.

Oba otroka sta v zimskem času bila stara 8,9 mesecev,precej velika otroka za svojo starost, pa sta brez problemov bila v lupinici v vseh zimskih oblačilih.

Tudi meni ne pade na pamet, da bi dala 6 mesečnega dojenčka (ali mlajšega) v avto, ki stoji zunaj na -15C. Avto se segreje šele po 10ih minutah, do takrat sva pa mi2 večinoma že na cilju. Druga je, če je zunaj +5 in več ali pa, če ti avto stoji v garaži. Če se gre na daljšo vožnjo pa pač vmes ustaviš in otroka slečeš.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 22.12.2010 21:56:38 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.12.2010 21:58:46   
Anonimen
Segreješ avto prej, če lahko. Ni eko user posted image , ampak greje pa.
Ker tudi v vseh oblačilih ga ne moreš prav dolgo voziti okoli, ker mu je vroče.

Sicer pa variante - peš, z vlakom, busom - zna biti čisto dobrodošla sprememba user posted image .

(odgovor članu posh)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
23.12.2010 13:23:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
23.12.2010 14:39:32   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Za pet min vožnje se meni še avta z garaže ne splača dat. No da ne bo pomote, babice in dedki so odaljeni 15 in 20 min. To se že pozna, vse ostalo gremo pa peš. Nimam nikogar tako blizu, da bi se peljala samo 5 min. Tudi v trgovino gremo peš, večje zadeve pa nakupujeva 1x na mesec in takrat greva sama. Sem se pa spomnila, da ko je bila čisto mala sem imela eno tako vrečo, ne za lupinico, ampak za otroka r rokavčki in je imela luknjo za pasove spodaj, kupljena v kiku. No za najhujši mraz smo to porabili.

< Sporočilo je popravil tassika -- 23.12.2010 14:40:33 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?