tassika -> RE: Zima in jajčka??? (23.12.2010 14:39:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 IZVIRNO SPOROČILO: tassika JAz sem pa zgleda res čudna mama, otroka nikoli nimam v avtu v bundi ali ostalem, jo slečem, naštimam gretje na 21. ČE je avto zelo hladen jo malo pokrijem z dekico in nato odkrijem. Enako sem delala lani v lupinici, dala kapo in debelo deko in hop v avto. Zdaj ko je večja prideva do avta v bundici, jo slečem in ko gremo vn nazaj oblečem, tudi jaz en maram biti v avtu oblečena. Ja, no, za 5minut vožnje pa res ne bom vsakič otroka slačila in oblačila. pa saj se avto ne ogreješe preden pridemo na cilj. Za polure vožnje bi ga pa že slekla.Ampak za to mestno vožnjo pa no way. Oba otroka sta v zimskem času bila stara 8,9 mesecev,precej velika otroka za svojo starost, pa sta brez problemov bila v lupinici v vseh zimskih oblačilih. Za pet min vožnje se meni še avta z garaže ne splača dat. No da ne bo pomote, babice in dedki so odaljeni 15 in 20 min. To se že pozna, vse ostalo gremo pa peš. Nimam nikogar tako blizu, da bi se peljala samo 5 min. Tudi v trgovino gremo peš, večje zadeve pa nakupujeva 1x na mesec in takrat greva sama. Sem se pa spomnila, da ko je bila čisto mala sem imela eno tako vrečo, ne za lupinico, ampak za otroka r rokavčki in je imela luknjo za pasove spodaj, kupljena v kiku. No za najhujši mraz smo to porabili.
|
|
|
|