Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zelje in fižol-nujno!!! 25.10.2005 13:10:26
|
|
|
|
Erdbeere
|
joto lahko narediš, samo ne me vprašat kako, jest vedno v kuharco pogledam pa dober tek, matr si mi sline pocedila
|
|
|
|
RE: Zelje in fižol-nujno!!! 25.10.2005 13:13:31
|
|
|
|
HuAnita
|
Mah, nemškaJagodica, nisi mi 'lih' pomagala . Bom pa pod joto iskala v kuharici. Lp.
|
|
|
|
RE: Zelje in fižol-nujno!!! 25.10.2005 13:16:37
|
|
|
|
Erdbeere
|
ja sej vem da ne, samo za joto rabiš kislo zelje, a ti maš pa tazga navadnega??? Ti kr poglej, da ti pa nisem pomagala, pa itak vem, sam idejo sem pa dala
|
|
|
|
RE: Zelje in fižol-nujno!!! 25.10.2005 13:22:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Zelje in fizol skupi zmesas, zabelis z ocvirki pa popapcas.
|
|
|
|
RE: Zelje in fižol-nujno!!! 25.10.2005 13:25:34
|
|
|
|
Veverička
|
Kakšno zelje? Sveže ali kislo? Če kislo, potem jaz naredim tako: na malo maščobe prepražim čebulo, dodam sesekljan česen, vržem not zelje, zalijem z vodo ali čisto juho (govejo) in pustim, da se nekaj časa kuha (npr. dobre 1/2 ure), dodam fižol. Ko je na krožniku obvezno zabelim z ocvirki (drugače noče jest). Proti koncu kuhanja zelja lahko dodaš tudi podmet (malo moke in vode), da zgostiš - ampak jaz običajno ne dam. Enostavno kot pasulj!
|
|
|
|
RE: Zelje in fižol-nujno!!! 25.10.2005 14:01:50
|
|
|
|
petra a
|
lahko narediš joto, samo brez mesa ne bo tako okusna lahko narediš zelje in matevža, samo bo spet brez mesa sploh pa kakšno zelje-kislo ali sveže v glavi?
|
|
|
|
RE: Zelje in fižol-nujno!!! 25.10.2005 14:05:12
|
|
|
|
india
|
Malo krompirja nareži na kocke, skuhaj, dodaj kuhano zelje in fižol, jaz dodam še kuhan korenček, začini, potem pa dodaj,če imaš slučajno zaseko ( jo prej prepraži) ali ocvirke, jaz sem eksperimentirala že s krajnskimi ali mesnim narezkom. Ali pa čisto enostavno kislo zelje, kuhan zabeljen fižol in kuhan krompir v kockah. Zakaj pa bi rabla zraven meso?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?