|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zdravniški pregledi in odsotnost v službi
26.11.2011 19:03:07   
mmt1
Pozdravljene!
Zanima me, kako se organizirate v službi, ko greste na preglede v nosečnosti - koristite svoje ure oz. dopust, vzamete bolniško ali je še kaka druga možnost? Delam še poln delavnik, zdaj pa se mi je teh pregledov toliko nabralo, da vsak mesec pokurim 3-4 dni dopusta ali pa vsaj 3-4x 3 ure za nekaj, kar mi sicer na deklarativni ravni mora omogočit delodajalec! Kako to rešujete druge?
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zdravniški pregledi in odsotnost v službi
26.11.2011 19:59:27   
Lara28
Jaz sem na redne preglede hodila po službi, ker je moj G delal do 15ih, pa sem šla takoj. Ob petkih namreč delam samo do 13ih in mi je ravno zneslo. Za ostale preglede, ki so bili dop. (nuhalna, morfologija, cuker testi...) pa sem šla z dokazilom k moji zdravnici in mi je za tisti dan dala bolniško.

(odgovor članu mmt1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zdravniški pregledi in odsotnost v službi
26.11.2011 20:10:44   
nusi
če pregledov ne moreš opravit izven službenega časa ti pripada bolniška, ki ti jo da tvoj dohtar, oz ponavad niti ne komplicirajo za te reči v službi in poveš in greš, pa eventuelno enkrat not prineseš, čeprav pri nas te zarad nosečnosti noben ne bi na minute lovil.

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zdravniški pregledi in odsotnost v službi
26.11.2011 23:05:02   
ninabr
Obravnavano ureja Pravilnik o varovanju zdravja pri delu nosečih delavk, delavk, ki so pred kratkim rodile, ter doječih delavk. Ta določa, da ima delavka pravico do plačane odsotnosti z dela za čas tistih preventivnih pregledov v zvezi z nosečnostjo, porodom in dojenjem, ki jih ni mogoče opraviti zunaj rednega delovnega časa.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Zdravniški pregledi in odsotnost v službi
27.11.2011 9:24:33   
Matkurja
Jaz sem vedno svoji osebni dr. rekla in mi je napisala bolniško ne da bi ji kako dokazilo dostavila.

(odgovor članu ninabr)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Zdravniški pregledi in odsotnost v službi
27.11.2011 9:28:48   
Helena Helly
Sama v službi s tem nimam problemov.Kadar imam pregled,me spustijo med delovnim časom,za kakršne koli preiskave pa sem koristila ure,ki jih imam itak preveč in propadajo.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?