|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zdenka sirček
2.6.2006 12:39:31   
Metuljček Cekinček
Kdaj ste svojim user posted image  prvič ponudile topljeni sirček (Zdenka, Happy Cow ...)?

Jaz bi svojemu skoraj sedemmesečniku por pripravila tako kot ga imam tudi jaz rada. In sicer - por (samo beli del) narežem na kolobarčke in popražim na olivnem olju, nato dodam zdenka sirček in malo vode. Zraven si pripravim še testenine.

Punce, kaj pravite? Skutke sva že poskusila in jih ima zelo rad, danes sva probala tudi jogurt in ga je prav tako lepo jedel, alergije na mleko zaenkrat ni opaziti.

No, pa še eno vprašanje. Kdaj ste jim prvič ponudile testenine? Zaradi vsebnosti glutena priporočajo šele po katerem mesecu? Osmem ali šele po enem letu?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
2.6.2006 13:51:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Metuljček Cekinček)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zdenka sirček
2.6.2006 14:14:45   
tulip
Ojla, meni se zdi da imajo ti topljivi sirčki dosti konzervansov in drugih primesi.. Jaz jih našemu ne dajem, raje mu navaden blag sir naribam v hrano, je pa res da ga konec zaradi tega ne bo!

Glede živil z glutenom- po 6 mes, če ni reakcije!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.6.2006 16:40:44   
TVN
Jaz pa naši redno pripravljam malancane z "Zdenka" sirčkom (oz. jaz uporabljam Alpski sirček). Je njami!
Tudi testenine smo že poskusili in je bilo povsem o.k. Aja, stari smo 8,5 meseca, s temi zadevščinami pa sem začela kmalu po dopolnjenem 7. mesecu.

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.6.2006 19:39:26   
skuštrana
To je res, da imajo ti sirčki dosti konzervansov. Ti sirčki so nekaj podobnega kot paštete pri mesnih izdelkih ( delajo jih iz sirov, ki niso za prodajo, niso pa pokvarjeni - odstopajo od normativov za posamezni sir). Vsebujejo tudi veliko soli. Vendar, kaj pa je danes brez konzervansov? Jaz jih naši sicer ne dajem, to pa predvsem zato, ker na kruh namazanih noče, drugače ga pa nikoli ne pripravljam..Jih imam pa zato sama full rada..

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.6.2006 19:46:16   
Pobalami
tulip: Kateri so bolj blagi siri?

Za tele zdenka sirčke sem tudi jaz razmišljala, da niso glih fini za tako majhne. Če ne drugega so precej slani.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.6.2006 19:55:27   
tulip
Kot bolj blag sirček sem mislila npr. emental,  kakšno livado, roka, illertallerja, pizza sir... Ne pa kakšnih močno staranih ovčjih sirov, sirov z dodatki kot npr. poprom, papriko, orehi..
Sem mu pa dala tudi parmezan... ni bilo nobene reakcije!

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.6.2006 22:37:39   
sabinke
Moja mala pa je danes zvečer zmazala skoraj cel zdenka sirček in se zraven tako oblizovala, da je bilo veselje. Res mi je hecno, ko se toliko razpravlja o teh konzervansih in e-jih, medtem ko sama npr. dojim in verjetno kakšen e uide tudi v moje mleko ... Svojemu otroku hočem najboljše, ampak vse v mejah zdravega razuma.

Po šestem mesecu sem ji skuhala barilla testenine za na juhico (vermicelli), ki jih z lahkoto in užitkom poje.

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.