LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: *raci* ja, sorry res. 2x na teden. ja drago je, vzela sem 5 mesečni porgram torej cca 50 obiskov,plačala sem 100 % in dobila mal popusta 1.710,00 eur. Če me moj ne bi spodbujal in sam reku, da naj gem verjtn ne bi šla, ker sem že hodila in me je blo sram se vrnit še težja kot prej ,hodim pa v lj Malo, da se vmešam. Sem imela tudi sama nek paket pri konkurenčne salonu, ki me je tudi tu nekje stal. Čisto nič ni bilo uspeha, ker sama nisem nič delala. Sicer je veliko denarja, čisto, čisto mickeno mi je žal, da sem ga tja dala, ampka ok sem se takrat pač v dobri veri tak odločla. Si že enkrat bila tam, torej veš kaj te čaka. Na srce ti polagam, da pij veliko vode in telovadi. Žal, če sam ne narediš še kaj zraven, bo uspeh manjši in kratkoročen. Res ti želim, da ne bi vrgla denarja v koš, tak kot sem ga jaz. Danes pa res zagotovo lahko trdim, da nas, starejše, ki imamo že otroke... reši le telovadba, voda, zdrava prehrana in ne-pozne večerje. Sama že 1,5 meseca tekam in hitro hodim. Sicer na kilah ni velikega uspeha, ampak zg. del telesa mi je ziher za eno konf. št. manjši. Pa niti ne pazim pri hrani veliko. Če sem jaz, ki je mrzla telovadbo, še posebej tek uspela spremenit razmišljanje... mislim, da potem vsaka lahko Res sem tek sovražla
|