Julija08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dorianna IZVIRNO SPOROČILO: *raci* Ja, so mi naredili načrt za 3,000,00 EUR , pa sem si sama izbrala za 5 mesece, troej 50+50 terapij. 10+10 terapi sem že porabila in shujšala 6 kg, začela sem z 95 kg, včeri sem jih imela 89 kg. Predvidevam, da bom tam do konca novembra. Masaž nimam nič, za konec, ko bo manj špeha, sem si pustila 10x kavitacija z UZ, to sem dobila za darilo ob vpisu. Dorannna, sej midva sva pa na istem z težo in željami, kolk si pa velika? Verjamem, da so se najprej lotili načrta za denarčke. Tako pač dandanes to kolesje deluje. Drugače me bolj zanima, če si s svetovalko naredila načrt do kakšnih mer in teže naj bi prišla v tem času. Kot je meni znano, naj bi na posvetu opravili tudi to. A teh 6 kg si dala dol že v 1 mesecu, če sem prav razumela? Jaz imam 174 cm in res imam željo in motivacijo, da do decembra oz konec leta pridem nekje do 75 kg. Potem pa v naslednjem letu še cca 5 kg dol, tako, čisto na izi. Aja, sem pa jih od lanskega decembra dala dol že 22 kg vau bravo čestitam!!!! Dobra si ej! jaz mam tud kar zagon, prav zanimivo, res pa da mi v tej vročini tud paše nič ne....sem bolj na sadju, pa kruha sem se odpovedala....se pa bojim vikenda, pa še nečak ima rojstni dan :(((( Raci: za 3 jurje bi ti mogli potem komplet novo garderobo častit
|