Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zavarovanje študentov:( 23.10.2007 14:47:12
|
|
|
|
Taula
|
Osnovno ne..si ga urediš na občini. Dodatno zavarovanje je tako pravil, da če prekineš da se gre na novo šele čez tri mesece. Predvidevam da ti je potekel konec septembra?
|
|
RE: Zavarovanje študentov:( 23.10.2007 14:47:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Če misliš na Vzajemni, to ne drži. Če se ti v roku enega meseca od prenehanja statusa, zavaruješ pri njih, ni 3mesečne čakalne dobe. Edin neki glede bolnice neki bluzijo, da ne bi plačali stroškov...
|
|
|
|
RE: Zavarovanje študentov:( 23.10.2007 14:48:11
|
|
|
|
Taula
|
Pol pa beži na vzajemno hitro...predem mine 1 mesec.
|
|
RE: Zavarovanje študentov:( 23.10.2007 14:58:47
|
|
|
|
jerikou
|
Res je. Meni je potekel status 30.9 in sem se letela zavarovat na ZZZS kot občan in potem se na Vzajemno dopolnilno zavarovanje sklent. In v 1 mesecu ko ti poteče status se lahko tako kot na Vzajemni, Triglav in Sloveniki zavaruješ dopolnilno,ki ti zacne veljat takoj. Se pravi do 30.10 imaš čas!!! Če zamudiš ta 1 mesec potem ti bo začelo veljat kot si napisala šele čez 3 mesece...
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?