Zavarovanje študentov:( (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

Anonimen -> Zavarovanje študentov:( (23.10.2007 14:44:51)

Status mi je potekel, zaradi novega vpisa naprej nimam osnovnega kritja, danes pa dobim informacijo, da moram čakat na osnovno zavarovanje 3 mesece. Kaj bom brez zavarovanja ves ta čas? Katera kaj ve kako je s tem. Mi je na zavarovalnici razlagala, da vsi zdaj čakajo 3 mesece, če želijo drugam, isto je z nami študenti.

Taula -> RE: Zavarovanje študentov:( (23.10.2007 14:47:12)

Osnovno ne..si ga urediš na občini. Dodatno zavarovanje je tako pravil, da če prekineš da se gre na novo šele čez tri mesece. Predvidevam da ti je potekel konec septembra?

Anonimen -> RE: Zavarovanje študentov:( (23.10.2007 14:47:13)

Če misliš na Vzajemni, to ne drži.
Če se ti v roku enega meseca od prenehanja statusa, zavaruješ pri njih, ni 3mesečne čakalne dobe.

Edin neki glede bolnice neki bluzijo, da ne bi plačali stroškov...

Taula -> RE: Zavarovanje študentov:( (23.10.2007 14:48:11)

Pol pa beži na vzajemno hitro...predem mine 1 mesec.

jerikou -> RE: Zavarovanje študentov:( (23.10.2007 14:58:47)

Res je. Meni je potekel status 30.9 in sem se letela zavarovat na ZZZS kot občan in potem se na Vzajemno dopolnilno zavarovanje sklent. In v 1 mesecu ko ti poteče status se lahko tako kot na Vzajemni, Triglav in Sloveniki zavaruješ dopolnilno,ki ti zacne veljat takoj. Se pravi do 30.10 imaš čas!!! Če zamudiš ta 1 mesec potem ti bo začelo veljat kot si napisala šele čez 3 mesece...

Anonimen -> RE: Zavarovanje študentov:( (23.10.2007 15:02:08)

Joj hvala vam vsem tukaj. Ste hitre za odgovorit.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Stran: [1]