Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zasebno varstvo in vaše vizije??? 23.2.2009 13:10:35
|
|
|
|
kattix
|
Zdravo, veliko sem prebrala o varstvu otrok in prišla do zaključka da se želje od starša do starša spreminjajo. Moje vprašanje je: Če bi lahko našli svoj idealen vrtec, kakšen bi bil? Ste pripravljeni plačati nekoliko več in otroku dati kakovost, naravo, dejavnosti, ljubezen, sovrstnike, igro, osebo ki bo s srcem pri vaših navihancih, ... ali vas večina gleda samo na ceno? Ste pripravljeni otroka peljati nekaj km dlje za dobro varstvo?... Malo me zanima kaj si želite, kakšno novost, kakšno spremembo, vaš ideal oz. njegov približek? Vaša mnenja... LP
|
|
|
|
RE: Zasebno varstvo in vaše vizije??? 23.2.2009 13:24:55
|
|
|
|
principessablu
|
glede na to,da je recesija in veliko ljudi brez služb ali z zelo slabimi plačami,gledamo predvsem na ceno,ker itak je najboljše doma.
|
|
|
|
RE: Zasebno varstvo in vaše vizije??? 23.2.2009 13:33:24
|
|
|
|
higuys
|
Ste pripravljeni plačati nekoliko več in otroku dati kakovost, naravo, dejavnosti, ljubezen, sovrstnike, igro, osebo ki bo s srcem pri vaših navihancih, vse to ima. Naj živi nona & nono servis .
|
|
|
|
RE: Zasebno varstvo in vaše vizije??? 23.2.2009 13:43:51
|
|
|
|
kattix
|
No nisem mislila nekoliko več temveč koliko ste za dobro varstvo pripravljeni plačt glede na kvaliteto?? LP
|
|
|
|
RE: Zasebno varstvo in vaše vizije??? 23.2.2009 13:45:01
|
|
|
|
kattix
|
Da ne boste narobe razumeli,..to ni nobena reklama, samo vaše mnenje me zanima?
|
|
|
|
RE: Zasebno varstvo in vaše vizije??? 23.2.2009 14:10:19
|
|
|
|
bskrle
|
Mi vozimo otroke skoraj 20 min daleč zaradi vzgojnega programa. Če ne bi imel vrtec koncesije za nas to ne bi bilo izvedljivo
|
|
|
|
RE: Zasebno varstvo in vaše vizije??? 23.2.2009 18:44:16
|
|
|
|
štorkljica
|
No jaz svojo hčerkico vozim v lokalni vaški vrtec. Je 17 otrok in 3 vzgojiteljice, so podružnična enota. Je majhen, ne ponuja nevemkaj igral in tudi zunanje igrišče ni nevem kaj, ampak jaz si boljšega vrteca za svoje otrokr nebi mogla želeti. Predvsem zaradi odnosa vzgojiteljic do otrok, te vzgojiteljice imajo enostavno rade otroke in z njimi tudi tako delajo - z ljubeznijo. Jaz prej nisem vedela kaj naj pričakujem od vrtca, želela sem si edino, da bi se hčera tam dobro počutila, zdaj vem kaj pričakujem...ljubezen in spoštovanje otrok.
|
|
|
|
RE: Zasebno varstvo in vaše vizije??? 23.2.2009 18:50:02
|
|
|
|
Pika Zoja
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica No jaz svojo hčerkico vozim v lokalni vaški vrtec. Je 17 otrok in 3 vzgojiteljice, so podružnična enota. Je majhen, ne ponuja nevemkaj igral in tudi zunanje igrišče ni nevem kaj, ampak jaz si boljšega vrteca za svoje otrokr nebi mogla želeti. Predvsem zaradi odnosa vzgojiteljic do otrok, te vzgojiteljice imajo enostavno rade otroke in z njimi tudi tako delajo - z ljubeznijo. Jaz prej nisem vedela kaj naj pričakujem od vrtca, želela sem si edino, da bi se hčera tam dobro počutila, zdaj vem kaj pričakujem...ljubezen in spoštovanje otrok. Enako. Sicer pa plačujemo kar lep znesek za vrtec - čeprav zgolj za 4ure. Praktično mi je vseeno ali imajo na novo postavljeno igrišče z **** igrali, televizije v vrtcih, kjer gledajo risanke, če vem, da ima naša vzgojiteljica srce na mestu in da mojega otroka vzgaja v vrtcu in da dejansko vse od sebe. Tudi pomočnica vzgojiteljice je prava faca in se ji še sama tolikokrat nasmejim. In ne, ne bi zamenjala tega vrtca za mestni vrtec, kjer ti vzgojiteljica reče, da če ti kaj ne paše, da otroka lahko brez problema izpišeš.
|
|
|
|
RE: Zasebno varstvo in vaše vizije??? 23.2.2009 18:51:21
|
|
|
|
frutka_
|
Tudi jaz sem z vrtcem zadovolja. Otroci so poleg vrteških dejavnosti vključeni tudi v zunanje (pokrajinski muzej, lutkovni abonma, učenje TJ, ples, pevski, pravljični,...). Zadovoljna sem s kvaliteto in tudi s ceno. Po prihodu drugega malčka smo padli en plačilni razred nižje pa še mala bo imelanaslednje leto zastonj jaslice, ker bosta oba vključena v vrtec. Sicer pa da še odgovorim na tvoje vprašanje. Nikoli nisem razmišljala o nekem nadstandardu za svojega otroka, ker ima dejansko VSE kar potrebuje v vrtcu za dosegljivo ceno. Če pa bi se že morala odločati bi recimo rekla da več kot tretjino plače ne bi dala za varstvo. Pa recimo, da imam v mislih povprečno SLO plačo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?