Pika Zoja -> RE: Zasebno varstvo in vaše vizije??? (23.2.2009 18:50:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica No jaz svojo hčerkico vozim v lokalni vaški vrtec. Je 17 otrok in 3 vzgojiteljice, so podružnična enota. Je majhen, ne ponuja nevemkaj igral in tudi zunanje igrišče ni nevem kaj, ampak jaz si boljšega vrteca za svoje otrokr nebi mogla želeti. Predvsem zaradi odnosa vzgojiteljic do otrok, te vzgojiteljice imajo enostavno rade otroke in z njimi tudi tako delajo - z ljubeznijo. Jaz prej nisem vedela kaj naj pričakujem od vrtca, želela sem si edino, da bi se hčera tam dobro počutila, zdaj vem kaj pričakujem...ljubezen in spoštovanje otrok. Enako. Sicer pa plačujemo kar lep znesek za vrtec - čeprav zgolj za 4ure. Praktično mi je vseeno ali imajo na novo postavljeno igrišče z **** igrali, televizije v vrtcih, kjer gledajo risanke, če vem, da ima naša vzgojiteljica srce na mestu in da mojega otroka vzgaja v vrtcu in da dejansko vse od sebe. Tudi pomočnica vzgojiteljice je prava faca in se ji še sama tolikokrat nasmejim. In ne, ne bi zamenjala tega vrtca za mestni vrtec, kjer ti vzgojiteljica reče, da če ti kaj ne paše, da otroka lahko brez problema izpišeš.
|
|
|
|