Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zara v MB, meni je mimo... 30.3.2005 19:35:41
|
|
|
|
HuAnita
|
Sorči vsem, ki vam je tam všeč, sem se ful veselila, ker je bil :love: pripravljen za našo prinčipeso odpreti denarnico za pomladansko-poletno kolekcijo, ampak v Zari mi, kljub ogromni izbiri, ful ni bilo všeč...:zmeden2: Ne vem no, imeti otročka oblečenega kot eno najstnico, ki jo razganja in posnema C. Aquilero (prekratka krilca, majčke), meni to ni všeč. Sem pa že bolj za 'staromodne' pajace.
|
|
|
|
Zara v MB, meni je mimo... 30.3.2005 19:37:18
|
|
|
|
ZARA
|
A res?? A take cunjice imajo?? Jst se nikol nisem bila,ampak pohvaljo pa zelo... A pol nc nisi nabavla za malecko??
|
|
|
|
Zara v MB, meni je mimo... 30.3.2005 19:38:04
|
|
|
|
pravljica
|
kje pa je zara v MB :zmeden:, a v europarku? nisem vedla, da majo tud stvari za malčke :ups:
|
|
|
|
Zara v MB, meni je mimo... 30.3.2005 19:39:48
|
|
|
|
lelaval
|
Mogoče boš pa kasneje tam kupovala, ko bodo otroci izražali svojo voljo glede oblačenja (verjemi, to bo še prehitro). Meni so v Zari stvari všeč, a še raje kupujem v H&M - tam pa imaš kot praviš "staromodne pajace" - po najnovejši modi. LP
|
|
|
|
Zara v MB, meni je mimo... 30.3.2005 19:48:35
|
|
|
|
Seven*
|
Meni tud Zara ni vsec. Tam sem malemu kupila samo eno kapico.. H&M je zakon.
|
|
|
|
Zara v MB, meni je mimo... 30.3.2005 19:48:56
|
|
|
|
HuAnita
|
Zara, eno mikico z zajčkom :zajcek: spredaj, pa eno cart kapico za poletje... je pa kar ugodno, to je res.
|
|
|
|
Zara v MB, meni je mimo... 30.3.2005 19:52:29
|
|
|
|
lutka
|
Seven,a že majo v H&M prehodne jaknce?
|
|
|
|
Zara v MB, meni je mimo... 30.3.2005 19:57:38
|
|
|
|
Taša
|
Tudi jaz sem zadnjič ko sem šla v MB mal pofirbcala po Zari... To je blo že drugič..pa mi ni bilo nič kaj posebno všeč...Nevem no.. Sem zavednica H&M še iz avstrijskih časov, saj sem že Niki vsa oblačila kupovala v H&M...( to je 6 let nazaj)... So pa cene v Zari kar visoke če primerjam H&M... no vsaj men se zdi...Nevem pa kako je z kvaliteto.. sem z H&M ful zadovoljna...
|
|
|
|
Zara v MB, meni je mimo... 30.3.2005 20:06:09
|
|
|
|
ZARA
|
...HuAnita...sprasujem zato,ker men tud naceloma taka 'moda za detke' ni vsec!!! Da nam brezveze cajta zapravljala...
|
|
|
|
Zara v MB, meni je mimo... 30.3.2005 20:08:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni so tudi grozne tiste vse nafrfulene majhne punčke. Jaz bi svojo, če bi jo imela, definitivno bolj športno oblačila.
|
|
|
|
Zara v MB, meni je mimo... 30.3.2005 20:15:00
|
|
|
|
HuAnita
|
Zara, www.zara.com, preveri, pa mogoče greš enkrat na izlet v MB, da te ne bom slučajno odvrnila od nakupa;)
|
|
|
|
Zara v MB, meni je mimo... 30.3.2005 20:19:23
|
|
|
|
ZARA
|
Si me ze :)-:)-:)-
|
|
|
|
Zara v MB, meni je mimo... 30.3.2005 20:23:21
|
|
|
|
india
|
Oj, HuAnita, a si morda obiskala Aladina?? Odkar iamajo spet odprto imajo ful dobre zadeve za babike! Jaz sem mojo Pio oblekla za 15k komplet, hlačke, majčke,klobuček, .....skratka vse, zdaj nama še h kompletku ena minika manjka, pa bo! Meni se zdijo oblačila pri Aladinu kvalitetna in dobre cene....:bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Zara v MB, meni je mimo... 30.3.2005 20:49:07
|
|
|
|
lan
|
Jaz sem bila tudi danes v Mb v Zari pa za tamaucka nisem nasla kaj posebnega,hmmmmm,zase pa ful dobrih cot:bravo:.Trikrat hura za mami in Mb. Kadarkoli sem na Stajerskem prevec zapravim;)!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?