|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zaposlitev
4.9.2009 10:12:54   
Anonimen
Pozdravljeni,

1.10.2009 bom izgubila status studenta. Se vedno imam moznost se kam vpisati, samo za eno leto za status, vendar sem stara ze 30 in si moram sama placevati zdravstveno, tako, da si sama statusa ne zelim vec. V podjetju delam ze vec kot eno leto, preko studentskega servisa in z mano so zadovoljni. Zaradi komplikacij sva se s fantom odlocila, da nehava uporabljati kondome in sta bilo bilo. Sedaj me zanima ali naj sefu to povem, ali ne? Ne vem sicer ce me bo zaposlil, ampak vem, da bi imela slabo vest, ce bi pa sedaj me oktobra zaposlil, in da v tem istem mesecu tudi takoj zanosim.

Imam se kaksno drugo moznost do porodniske? Ali mi kot studentu kaj priprada?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zaposlitev
4.9.2009 10:44:43   
Anonimen
Ja, najboljš, da šefu poveš, da seksata brez kondoma. user posted image user posted image Itak, da ne!!! Prvo kot prvo sploh ne veš kdaj boš zanosila - lahko drug mesec, lahko pa čez 5 let, ko te že zdavnaj ne bo več v tem podjetju. Če se pa slučajno naredi, da bi zanosila, takoj ko te bo zaposlil, pa itak prve 3 mesece ne poveš, potem mu pa pač - če bi kaj kompliciral- namigneš, da se je ponesrečilo. Ampak itak mu nisi dolžna razgalat svojih osebnih stvari.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.9.2009 10:47:24   
Anonimen
malo je problem v temu, da smo dobri prijateljei tudi izven sluzbe... poleg tega je njegova punca moja dobra frendica, in tudi onadva skusata zanositi, pa mi bo tezko delati na otroku in se delati pred njo kot da nic ni... oz kot da nocem se imeti otrok in potem zanosim slucajno pred njo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.9.2009 10:54:29   
pety78
Ja, če ste dobri prijatelji, se pa ja da vse zment, a ne? Kako pa to, da ne veš, če te bo zaposlil. Najprej ga to vprašaj, potem se boš pa ubadala naprej z ostalimi stvarmi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.9.2009 11:50:20   
Anonimen
Jaz vem da bi me sef zaposlil, vendar ne vem ce firma to prenese. Smo v bolj slabo stojecem podjetu in dokler je z mano 900 € stroskov se gre, ce me bo pa zaposlil in s tako placo bo to takoj 2000 € stroskov in se bojim da to nebo slo skozi. Zato tudi iscem se kako drugo moznost, saj je to delo, ki ga opravljam full dobro.  Kaj mati studentka dobi kaj denarja od drzave, al nima porodniske? Vem da jo moz lahko vzame ce je mati studentka, ampak pravi da ni sans, da se mu zmesa brez sluzbe ;)

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Stara imena
Ylenia

So stara imena vedno bolj moderna?

da (44%)

ne (17%)

nic bolj kot ponavadi (23%)

nisem opazil/a (15%)

Število vseh glasov: 590

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!