Zaposlitev (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Anonimen -> Zaposlitev (4.9.2009 10:12:54)

Pozdravljeni,

1.10.2009 bom izgubila status studenta. Se vedno imam moznost se kam vpisati, samo za eno leto za status, vendar sem stara ze 30 in si moram sama placevati zdravstveno, tako, da si sama statusa ne zelim vec. V podjetju delam ze vec kot eno leto, preko studentskega servisa in z mano so zadovoljni. Zaradi komplikacij sva se s fantom odlocila, da nehava uporabljati kondome in sta bilo bilo. Sedaj me zanima ali naj sefu to povem, ali ne? Ne vem sicer ce me bo zaposlil, ampak vem, da bi imela slabo vest, ce bi pa sedaj me oktobra zaposlil, in da v tem istem mesecu tudi takoj zanosim.

Imam se kaksno drugo moznost do porodniske? Ali mi kot studentu kaj priprada?

Anonimen -> RE: Zaposlitev (4.9.2009 10:44:43)

Ja, najboljš, da šefu poveš, da seksata brez kondoma. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] Itak, da ne!!! Prvo kot prvo sploh ne veš kdaj boš zanosila - lahko drug mesec, lahko pa čez 5 let, ko te že zdavnaj ne bo več v tem podjetju. Če se pa slučajno naredi, da bi zanosila, takoj ko te bo zaposlil, pa itak prve 3 mesece ne poveš, potem mu pa pač - če bi kaj kompliciral- namigneš, da se je ponesrečilo. Ampak itak mu nisi dolžna razgalat svojih osebnih stvari.

Anonimen -> RE: Zaposlitev (4.9.2009 10:47:24)

malo je problem v temu, da smo dobri prijateljei tudi izven sluzbe... poleg tega je njegova punca moja dobra frendica, in tudi onadva skusata zanositi, pa mi bo tezko delati na otroku in se delati pred njo kot da nic ni... oz kot da nocem se imeti otrok in potem zanosim slucajno pred njo...

pety78 -> RE: Zaposlitev (4.9.2009 10:54:29)

Ja, če ste dobri prijatelji, se pa ja da vse zment, a ne? Kako pa to, da ne veš, če te bo zaposlil. Najprej ga to vprašaj, potem se boš pa ubadala naprej z ostalimi stvarmi.

Anonimen -> RE: Zaposlitev (4.9.2009 11:50:20)

Jaz vem da bi me sef zaposlil, vendar ne vem ce firma to prenese. Smo v bolj slabo stojecem podjetu in dokler je z mano 900 € stroskov se gre, ce me bo pa zaposlil in s tako placo bo to takoj 2000 € stroskov in se bojim da to nebo slo skozi. Zato tudi iscem se kako drugo moznost, saj je to delo, ki ga opravljam full dobro.  Kaj mati studentka dobi kaj denarja od drzave, al nima porodniske? Vem da jo moz lahko vzame ce je mati studentka, ampak pravi da ni sans, da se mu zmesa brez sluzbe ;)

Stran: [1]